Стара Загора. Стартираха ремонтните дейности по благоустрояване на инфраструктурата в

...
Стара Загора. Стартираха ремонтните дейности по благоустрояване на инфраструктурата в
Коментари Харесай

Започна мащабна рехабилитация на инфраструктурата в квартал „Самара“ 1 в Стара Загора

Стара Загора. Стартираха ремонтните действия по благоустрояване на инфраструктурата в старозагорския квартал " Самара " 1. Те ще обзет рехабилитация на тротоарните площи по бул. " Цар Симеон Велики " в сектора от ул. " Трета Опълченска " до Детска градина № 68 " Патиланско царство ". Ще бъдат положени нови улични бордюри и нова тротоарна настилка. Това оповестиха от пресцентъра на Общината.

Предвижда се да бъдат благоустроени междублоковите пространства към жилищни блокове на бул. " Цар Симеон Велики ": № 256, № 258, № 272 и № 279, както и тези на бул. " Никола Петков " № 39 и № 41. Настоящите ремонтни работи ще включват отделяне на тротоарни площи, паркинги, обслужващи алеи и зелени зони. Ще бъдат изпълнени основа от трошенокаменна настилка, асфалтови настилки, настилки от бетонни павета и бетонни плочи, улични и култивиран бордюри. Общата повърхност върху която ще бъде осъществено благоустрояването в квартала е над 30 000 м2.

С осъществяване на плануваните строителни действия кв. " Самара " 1 ще получи нова визия и ще отговори на потребността на жителите в региона за модерна транспортна инфраструктура.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР