Стара Загора ще бъде снимачна площадка на нов български филм.

...
Стара Загора ще бъде снимачна площадка на нов български филм.
Коментари Харесай

Стара Загора става снимачна площадка на нов игрален български филм

Стара Загора ще бъде снимачна площадка на нов български филм. Участие в него ще вземат старозагорецът Пенко Господинов, чаровната Яна Маринова и още куп родни звезди, които основателите пазят в загадка. Сценарист и съпродуцент на лентата е Николай Колев – Нико, основал хитовите кино лентата „ 11 А “ и „ 12 А “, другият съпродуцент е Христо Дерменджиев стои зад сполучливите филми „ Възвишение “, а режисьор е Андрей Андонов. В фотосите Стара Загора ще бъде вплерена ловко в сюжета и ще запечата редица забавни и значими за града и общината места.  

„ В Стара Загора ще бъде сниман пълнометражен игрален български филм, който ще способства с цел да получи града вниманието, което заслужава. Той ще бъде ориентиран към младежите и към всички фенове на киното “, описа зам.-кметът Милена Желева.  
Ето кой е измамникът от Тиндър, взел парите на милиони дами (СНИМКА)
Саймън Левиев не инцидентно е именуван " принцът на Тиндър ". Неговият живот е модерна интерпретация на познатия ни сюжет от приказките -...
Прочети повече
„ Филмът ще преглежда една от най-актуалните тематики измежду младежите – виртуалната действителност. В този електронен век, казусът за виртуалното другарство е на дневен ред “, открехна завесата надарената актриса Яна Маринова. От думите ѝ стана ясно, че присъединяване в лентата ще вземат и доста старозагорци, а следва и избирането на основния воин във кино лентата.Заглавието все още е в работен вид и се пази в загадка.  



„ В Стара Загора срещнах доста надарени деца и по този начин се зароди концепцията да създадем филм, в който да покажем града. Когато споделих тази моя концепция срещнах голяма поддръжка в лицето на община Стара Загора, на кмета Живко Тодоров и на зам.-кмета Милена Желева “, описа сценаристът на лентата Николай Колев- Нико. „ Искаме да създадем хубав филм, който да третира настоящи тематики “, безапелационен е той.  

Режисьорът Андрей Андонов е добави, че градът има доста красиви места и е подобаващ за правене на филм през всички сезони. Той е безапелационен, че цялото деяние ще бъде снимано в Стара Загора. „ Нямам самообладание да стартират фотосите на кино лентата. Смисленият сюжети, които слага по доста атрактивен метод една доста настояща и сериозна тематика “, разгласи пленяващият артист Пенко Господинов. „ Стара Загора има страхотни места. Ще запечатаме тези неща, с цел да може градът да стане визитка на България. Искаме да създадем един хубав филм “, съобщи продуцентът Христо Дерменджиев.
Don`t look up и ролята на науката в живота ни
Oсвен със звездния си актьорски състав, „ Не поглеждай нагоре ” притегли внимание и с отразяващата действителността събирател...
Прочети повече
Първите фотоси се чака да бъдат снимани през август, а напълно скоро ще бъдат оповестени и кастинг за присъединяване във кино лентата. Очаква се филмът да излезе на огромен екран през есента на 2023г., а премиерата ще бъде в Стара Загора.

Филмът се осъществя по концепция и с финансовата и логистична поддръжка на Община Стара Загора.

Още от СТАРА ЗАГОРА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР