Стара Загора. Откриват фотоизложба За да го кръстиш, трябва да

...
Стара Загора. Откриват фотоизложба За да го кръстиш, трябва да
Коментари Харесай

Стара Загора: Откриват фотоизложба „За да го кръстиш, трябва да се роди“ в града

Стара Загора. Откриват фотоизложба „ За да го кръстиш, би трябвало да се роди “ в Стара Загора. Това оповестиха от Община Стара Загора . Движение за Национална идея (ДНК) показва най-емоционалните фрагменти от Национално кръщене, което се организира м. година в разнообразни градове на страната.
Фотоизложбата „ За да го кръстиш, би трябвало да се роди “ е част от второто издание на акцията за поощряване на раждаемостта „ Направи го за България “. Тя ще бъде открита на 12 май от 11.00 часа на централната алея в парк „ Пети октомври “ в Стара Загора.
Подбраните фотографии в широкоформатен, пълноцветен щемпел показват най-красивите и прочувствени моменти от кръщенето в Стара Загора, което се състоя в храм „ Свето Въведение Богородично “ на 22 октомври 2017 година
Инициативата се поддържа от Община Стара Загора. Официалното разкриване ще съставлява и информативен ден „ на отворени порти “, в който искащите могат да научат за идеите и акциите на ДНК от представителите на организацията и нейният създател, ТВ-продуцентът Андрей Арнаудов.
Кампанията „ Направи го за България " е подкрепена от Българската православна черква и се организира под патронажа на Негово Светейшество патриарх Неофит. Част от средствата, генерирани в акцията, ДНК подарява на фондация „ Искам бебе " в поддръжка на двойките с репродуктивни проблеми, а посланици на идеята са значими публични персони като Владо Николов, Хилда Казасян и Мария Гроздева. През есента на 2017 година над 10 000 души участваха в огромното Национално кръщене, когато в 1 ден, в 9 града бяха кръстени 1000 от записаните в първото издание на акцията бебета.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР