Стара Загора няма да организира новогодишна заря. Това става ясно

...
Стара Загора няма да организира новогодишна заря. Това става ясно
Коментари Харесай

Стара Загора се отказва от фойерверките, дава парите за благотворителност

Стара Загора няма да провежда новогодишна заря. Това излиза наяве от обява във фейсбук профила на старозагорка, която се е свързала с кмета.

„ Тази година предложих на нашия кмет Живко Тодоров да се включим в акцията на Четири лапи за Нова Година без фойерверки! Спестените пари ще се дарят за идеята С Диди съм за крачка напред. Вероятно всичко ще се разгласи в профила на Живко Тодоров и Община Стара Загора! Благодаря за поддръжката и за изключителния жест от негова страна! “, написа дамата.
Кметът на Стара Загора: При е-автобусите става въпрос за огромна икономическа война   
Живко Тодоров е трети мандат кмет на община Стара Загора. Завършил е Софийския университет със компетентност „ Европеистика “....
Прочети повече
Кампанията на фондация „ Четири лапи ” е под наслов „ Красивото за нас е ужасяващо за тях “ за спасяването на кучета и котки от прекомерно шумното отбелязване на Новата година от хората. За животните звуците от фойерверки са реалистична опасност с неразбираем темперамент. Те не схващат от кое място идва шумът и какво значи, нито по какъв начин и дали ще могат да се спасят от него. Съвсем естествено животните изпадат в неутешима суматоха.

Още от СТАРА ЗАГОРА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР