Стара Загора. Ние сме цял екип експерти, хора знаещи и

...
Стара Загора. Ние сме цял екип експерти, хора знаещи и
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Йоана Йончева – Фильова: Ще продължим да се борим срещу двойните стандарти

Стара Загора. Ние сме цялостен екип специалисти, хора знаещи и можещи. Досега ГЕРБ сме се борили против двойните стандарти и ще продължим да го вършим. Това сподели претендентът за евродепутат от ГЕРБ Йоана Йончева – Фильова при срещата си с жителите на селата Бузовград и Ръжена. Тя акцентира, че цялата листа на ГЕРБ е от почтени хора, всеки потвърдил се в своята професионална област. " Ние сме единомислещи, че в Европа не би трябвало да има двойни стандарти и българските консуматори би трябвало да са спокойни, че това, което употребяват, не е с по-ниско качество от това, което поставят на масата си живеещите в другите европейски страни ", съобщи Фильова.
В Бузовград тя се срещна от близко с наличието на Европа в селото, а точно посредством осъществените планове от страна на кмета Михаил Янушев, който печели доверието на хората там към този момент трети мандат. Воден от концепцията селото да притегля туристи, преди две години се " ражда " локалният Информационен туристически център. В непосредственост до него са новоизградените паркови алеи, детска и спортна площадка с фитнес уреди навън. С европейски средства е осъществен и планът за " Мегалита " край селото, прочут като българският Стоунхендж - антично светилище от времето на късния енеолит и началото на бронзовата ера.
В рамките на обиколката си по обитаемоте места в община Казанлък, претендентът на ГЕРБ за евровота се срещна и с жителите на с. Ръжена, където кметът трети мандат Апостол Терзиев се похвали с ремонтираната постройка на учебното заведение. От своя страна Йоана Йончева - Фильова напомни на присъстващите, че в идващия програмен интервал 2021-2027 година европейските пари за България ще бъдат 18 милиарда лева За нарастването с 4 милиарда лева са работили досегашните евродепутати от ГЕРБ в мандат 2014-2019 година Голяма част от тези средства ще бъдат вложени в възстановяване на инфраструктурата, както в градовете, по този начин и в дребните обитаеми места.
На срещите в селата Бузовград и Ръжена бяха още общинският началник на ГЕРБ и кмет на Община Казанлък Галина Стоянова и националният представител на ГЕРБ в 44-то Народно събрание Борис Кърчев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР