Стара Загора. На 4-и юни, легендарният барабанист и единствен оригинален

...
Стара Загора. На 4-и юни, легендарният барабанист и единствен оригинален
Коментари Харесай

Стара Загора: Легендарният барабанист Иън Пейс от „Дийп Пърпъл“ ще изнесе концерт на 4 юни

Стара Загора. На 4-и юни, именитият барабанист и единствен автентичен член на групата „ Дийп пърпъл “ – Иън Пейс, ще сътвори величествен концерт в Стара Загора. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора . Гостуването на рок легендата е част от плана му „ Пърпендикюлър “, в който влизат осъществявания на шлагерите на „ Пърпъл “, които настоящият състав на бенда не извършва от десетилетия онлайн. Рок спектакълът ще се случи в общинската спортна зала „ Стара Загора “ (ДЗУ) от 20.00 часа. Вратите на залата ще се отворят още в 18.00 часа.
Концертът ще премине ретроспективно, като почитателите ще могат да чуят песни от албумите „ Stormbringer “, „ Burn “, „ Come Taste the Band “, „ In Rock “ и други, преминавайки през всички стадии от развиването на групата.
Събитието е проведено от „ Звездна Арена “, с поддръжката на Община Стара Загора.
Иън Пейс е един от дребното към момента концертиращи класици на рока, като по едно и също време с този статут остава на познатото ни топ равнище. Поставян в неизменимата петица на най-хубавите и новаторски рок-барабанисти от редица влиятелни музикални издания, критици и многомилионни почитатели, Пейс ще показва класата си и неповторимият си жанр суинг-рок, правещ го безусловно безподобен. Артистът е заслужил признанието на генерации световноизвестни рок-музиканти, които го показват за подстрекател и главен пример в рок-ритмиката.
Билетите са на цени от 30 и 40 лв. и могат да бъдат закупени в мрежата на EasyPay, техните офиси и сътрудници в цялата страна, както и на:
https://epaygo.bg/3765437961
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР