Стара Загора. Лайънс клуб Стара Загора - Августа организира поредно

...
Стара Загора. Лайънс клуб Стара Загора - Августа организира поредно
Коментари Харесай

Стара Загора: Поредно събитие под надслов „Играй с приятели офлайн“ ще се проведе в парк „Митрополит Методий Кусев“ на 1 юни

Стара Загора. Лайънс клуб Стара Загора - Августа провежда следващо събитие под надпис „ Играй с другари офлайн “ на 1 юни 2019 година, от 11.00 часа, на площадката до бадминтон игрищата в парк „ Митрополит Методий Кусев “ (Аязмото). Това оповестиха от пресцентъра на Общината .
От клуба чакат деца и родители, с цел да играят и творят навън без електронни устройства.
„ Лайънс клуб Стара Загора Августа поддържа връзка и играе „ офлайн “ навън с другари, с дребни и огромни, с една цел, загрижени за всяко дете, за всеки обособен човек, да променяме света към себе си.
Чрез организирането на занимания навън демонстрираме на децата и техните родители, че игрите измежду другари са забавни, занимателни, възпитателни и здравословни. Ние от Лайънс клуб Стара Загора Августа задаваме „ придвижването “, като основа за здраве, профилактика на диабета, опция за другарство и създаване на положителни привички и обичаи, с цел да бъдем дейни, здрави и усмихнати “, изясняват уредниците.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР