Стара Загора. Единадесетокласничката Патрисия Желева от СУ Васил Левски е

...
Стара Загора. Единадесетокласничката Патрисия Желева от СУ Васил Левски е
Коментари Харесай

Стара Загора: Патрисия Желева от СУ Васил Левски е 21-ят Млад кмет, избран в Общината

Стара Загора. Единадесетокласничката Патрисия Желева от СУ „ Васил Левски " е 21-ят Млад кмет на Стара Загора, определена нощес в Младежкия дом. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора . Тя отбрани тематиката „ Вашите юношески начинания за най-хубавия град за живеене, Стара Загора ”, която жребият ѝ отреди. Кандидатката предложи да има повече учебен продан сред старозагорски възпитаници и деца от други страни, като по този метод младите ще могат да разменят и обменят освен познания, само че и културни традиции; за спорта в учебните заведения - основаване на безвредни стадиони с каучукова настилка. Патриция приключи предизборната си тирада с думите „ Да бъдем смяната, която желаеме да бъдем ”, с която евентуално завоюва журито и публиката.
В надпреварата за влиятелния и мечтан от младежите „ пост “, се впуснаха още 5 безстрашни, умни и способени младежи: Емануил Тенев от ПГСАГ „ Л. Байер ”, Венцислав Стойчев, ТГ „ Княз Симеон Търновски ”, Динко Колев - ППМГ „ Гео Милев ”, Свилен Стоянов - ГПЧЕ „ Ромен Ролан ” и Явор от ПГЕТ „ Г. Раковски ”.
Тази година те се състезаваха за кметския стол по 7 тематики, като чоп дефинира коя от тях ще пази всеки участник едвам минути преди дебата. В първия кръг всеки участник разви тематиката дружно с поддържащия си екип и обществено обясни какво би правил в случай че бъде определен, отговори и на въпроси от журито и публиката.
Училищните делегати пуснаха своя избор в тъмната стаичка, което опредеи крайният резултат. Общо 21 делегати подадоха 21 действителни бюлетини. Журито, на собствен ред, също се „ съветва ” между тях и даде своята оценка съгласно оригиналността, аргументираността, творчеството, реакциите на ексцентрична обстановка, възприятието за комизъм. Решенията на журито и делегираните представители съответстваха в избора си.
„ Да е цветущ мандатът на новоизбраната кметица и заместникът ѝ Свилен Стоянов от ГПЧЕ „ Ромен Ролан " и да работят почтено и безрезервно за Млада Загора, с един обединен екип, в новия мандат 2017/2018 година! ", пожела шефът на Центъра за поддръжка за личностно развиване Искра Иванова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР