Стара Загора. Днес, в 12.00 часа, в зала 203 на

...
Стара Загора. Днес, в 12.00 часа, в зала 203 на
Коментари Харесай

Стара Загора: Кметът Живко Тодоров ще се срещне със състезателки на СК „Кобра“

Стара Загора. Днес, в 12.00 часа, в зала 203 на Община Стара Загора кметът Живко Тодоров ще се срещне със състезателките по културизъм от Спортен клуб „ Кобра “ Габриела Варнова, Ралица Кашинова, Драгомира Китанова, Яна Грудова и Румяна Калоферова. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора . На срещата кметът ще поздрави състезателките за извоюваните от тях трофеи през предходната и тази година, както и за приноса им към спорта в Стара Загора и България. Семеен кодекс „ Кобра “ е един от най-старите спортни клубове по културизъм в страната и първият в Стара Загора и района, основан през 1983 г от Иван Трифонов. Треньор на клуба е неговият наследник Тихомир Трифонов, нееднократен републикански и балкански първенец по културизъм.
Габриела Варнова стана вицешампион на Балканското състезание за девойки, има 3-то място на шампионат „ Пловдив 2018 “ девойки и 3-то място на Балканското състезание дами над 169 см. Тя е курсант в Академията на Министерство на вътрешните работи, компетентност „ Гранична полиция “.
Ралица Кашинова по специалност е осигурител и треньор. Тя стана вицешампион в категория " Бикини фитнес " до 164 см на шампионат " Пловдив " през тази година, има 6-о място от " Diamond cup Serbia " 2018 и вицешампионска купа от Балканското състезание в Румъния, категория " Бикини фитнес " и други
Драгомира Китанова, която е крупие-супервайзор, стана вицешампион на шампионат „ Пловдив 2018 “ в категория бикини фитнес до 169 см и е трета на Републиканския шампионат 2017 година категория бикини фитнес до 166 см, Яна Грудова, която е икономист по специалност, дебютира на спортната сцена през април 2018 година Тя завоюва златен орден на шампионат „ Пловдив “ в кат. Бикини Мастерс над 35г., сребърен орден в кат. Бикини Фитнес до 160 см и други призови места на интернационалните шампионати.
Румяна Калоферова завоюва бронзов орден при дебюта си в бодибилдинга на шампионат „ Пловдив 2018 “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР