Стара Волга стои паркирана на едно и също място вече

...
Стара Волга стои паркирана на едно и също място вече
Коментари Харесай

Закотвена от 40 г. волга подлуди цял блок

Стара Волга стои паркирана на едно и също място към този момент 40 години. Това оповестиха пред „ Марица “ живеещите на ул. " Васил Априлов " 100.

Местата за паркиране в града не доближават, а на този терен колата стои още от 70-те години на предишния век, недоволстват съседите. Собственикът <210> я карал рядко и постоянно паркирал на едно и също място. То било обозначено за инвалиди, откакто общината направила нов паркинг пред блока.

„ След като реконструираха паркинга, бяха обособени две паркоместа за хора с увреждания, едното от които беше заето от Димо Везиров. Той продължи да стопира автомобила си там, без да има позволение. След няколко месеца умря, а жена му се реалокира да живее другаде. Синът му Недялко обаче реши, че няма проблем колата да продължи да си стои там “, изяснява Николай Здравков.

След като извикали КАТ, органите на реда го принудили да я реалокира. „ Махна я за 3 месеца, но откакто изкара инвалиден ваучър, най-вероятно на името на майка си, отново я върна. И оттогава до момента не е мърдана. Аз майката не съм я виждала в никакъв случай да кара колата. А и даже и адресната <210> регистрация да е тук, тя не живее в блока “, споделя Здравков. По думите му това създавало проблем освен на живеещите в кооперацията, само че и на хора с увреждания, които би трябвало да стигнат до офисите и магазините под блока.

Така колата продължава да заема все по-недостигащите места за паркиране за инвалиди. Законово обаче не могат да я помръднат.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР