Станислав от Hell`s Kitchen на ръба да духне от сватбата

...
Станислав от Hell`s Kitchen на ръба да духне от сватбата
Коментари Харесай

Станислав от Hell`s kitchen мислел да се откаже от сватбата

Станислав от Hell`s Kitchen на ръба да духне от сватбата си. Това разкри самият той в предаването " На кафе “ по NOVA.

Преди 2 седмици риалити звездата и дългогодишната му половинка гримьорката Божидара подписаха брак в Обзор. Стресът около сватбата обаче очевидно не понесъл на спечелилия в кулинарното предаване, който тъкмо преди началото на церемонията се разколебал за миг за решението си да подписа брак.

Преди да стартира ритуалът двойката била дружно с кумовете си в хотелската стая. " Станислав сякаш беше изпаднал в някакъв транс, дума не обелваше ", споделя Божидара. Тя го питала дали е добре, всичко наред ли е, желае ли да пийне шампанско, а той стоял и продължавал да гледа в една точка.

" След малко излезе от стаята и застана на терасата без нищо да каже. Хвана се за парапета и продължи да гледа в нищото. “, описа още избраницата му. Станислав добави, че до момента в който стискал парапета си мислел:

" Сега в случай че изляза през вратата и се кача на колата и непосредствено си потегли какво ли ще се случи. “ " Сватба щеше да има при всички положения. “, отвърна го обаче Божидара.

Двойката показа още, че са мислили да усилят фамилията си с още един член.

" Обмисляли сме го, както всяко едно младо семейство. За момента ще изчакаме, не бързаме, тъй като имаме много задължения. Имаме си и към този момент и наше общо жилище, за което би трябвало първо да помислим, да си го стегнем и по-късно към този момент може да мислим за деца “, означи Станислав.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР