Станимир Рагевски. Снимка: Искра.бг Станимир Рагевски, обвинен в убийствата на и

...
Станимир Рагевски. Снимка: Искра.бг
Станимир Рагевски, обвинен в убийствата на и
Коментари Харесай

Днес става ясно дали ще тръгне процесът срещу Рагевски за двете жестоки убийства

 Станимир Рагевски
Станимир Рагевски. Снимка: Искра.бг

Станимир Рагевски , упрекнат в убийствата на и, беше доведен с белезници в Съдебната палата на Бургас за разпоредителното съвещание , което ще стартира всеки миг.

Припомняме, че. Той е упрекнат за това, че съзнателно е умъртвил 46-годишната Бахлова , употребявайки револвер „ Макаров “, който е бил със премахнат заводски номер. Престъплението е било осъществено на 29 октомври 2020 година в Бургас .

Рагевски е упрекнат и за това, че на 4 август 2021 година е умъртвил и 28-годишния Мехмед . Той е употребявал същия „ Макаров “ със премахнат заводски номер. От държавното обвиняване акцентират, че убийството е осъществено преднамерено от лице, направило друго ликвидиране, за което не е постановена присъда .

На бургаския предприемач е било повдигнато обвиняване и за това, че без да има позволение е държал горепосоченият револвер, както и муниции за него. Това закононарушение е било осъществено сред 29 октомври 2020 година до 4 август 2021 година, като на втората дата той е предал оръжието и патроните за него на.

Станимир Рагевски е упрекнат и за това, че незаконно е държал марихуана и примес от кокаин и пирацетам , които популяризирал, предавайки ги на Дичев. Общата стойност на наркотичните субстанции възлиза на 452 лв. по цени на съдопроизводството. Престъплението е осъществено на 4 август 2021 година

Очаквайте детайлности!

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР