СподелиРуското знаме, редом с българския трибареник и флага на Европа

...
СподелиРуското знаме, редом с българския трибареник и флага на Европа
Коментари Харесай

Кой е дупнишкият кмет, който почете 9 май с руското знаме?

Сподели
Руското знаме, паралелно с българския трибареник и флага на Европа на пилоните пред Общината в Дупница, провокира скандал в общината.

Знамето е сложено по разпореждане на кмета Първан Дангов. Той е на поста от 2023 година, когато е повдигнат за претендент на Българска социалистическа партия.

Дангов е определен за първи път за кмет на Дупница преди 21 години, като ръководи града от 2003 до 2007 година В този интервал той получава прозвището „ индивида на Братя Галеви “.

Именно поради въпросните „ братя “ вътрешния министър в мандата на тройната коалиция Румен Петков подаде оставка. Тогава стана ясно, че посредством посредничеството на починалия към този момент Алексей Петров, в качеството му на министър Петков се е срещал с двамата настойници на Дупница.

Дангов не крие благосклонностите си към съветския президент Владимир Путин. В профила си във Facebook той постоянно разгласява статуси, които са във прослава на съветския водач и споделя изявления на посолството на Русия в България.

В началото на тази година той стана още веднъж известен с друга своя самодейност – концепцията за връщане на ленинските съботници – демонстрация по време на годините на социалистическото ръководство у нас, в което хората са били длъжни да поставят непринуден труд.

В свое изявление за локалната кабелна телевизия „ ТВ Запад “ Дангов той стартира концепцията да праща чиновниците от администрацията да се занимават със земеделие на общински земи и напомня своя концепция отпреди 20 години за общинска зеленчукова градина.



Като общински консултант от Българска социалистическа партия сътрудниците му социалисти желаеха през 2021 година да преустановят участието му в групата на социалистите. Мотиви им са, че той редовно нарушава правилника, отсъства от съвещания, не заплаща членския си импорт и не гласоподава с групата по значими за общината въпроси.

Малко преди този момент искане на общинарите от Българска социалистическа партия Дангов бе глобен от общинската организация на Българска социалистическа партия да не заема управителни постове в нея за една година.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР