Станимир Гъмов май няма спирка, когато става дума за любовни

...
Станимир Гъмов май няма спирка, когато става дума за любовни
Коментари Харесай

Гъмов го закъса заради любовен триъгълник с млада актриса

Станимир Гъмов май няма спирка, когато става дума за любовни пристрастености, макар че персоналния му живот в последните години наподобява повече на огромен безпорядък, в сравнение с нещо друго.

Този път кукленият артист стартира връзка с колежката си Стиляна Маркова и в това нямаше да има нищо учудващо, в случай че Маркова не беше обвързана към този момент. С Гъмов се срещали най-вече нощем, с цел да не разбере гаджето на актрисата. Друг е въпроса обаче, какви пояснения дава Стиляна на формалния мъж до себе си за неналичието си в тези часове от денонощието.

48-годишният артист пък, се хвалел наляво и надясно с новото си гадже, с което твърдял дори, че към този момент дели един покрив. Очевидно таи очаквания Маркова да бие шута на предходния си другар и да остане единствено с него. Както се споделя - ще поживеем, ще забележим.

Факт е, че през последните 20 години Станимир Гъмов не се спря - купони, дами, напивания и разумно изтънял джоб. Зрителите на " Биг Брадър " още помнят осъществяванията му и напористия му флирт с Преслава, написа kliuki.bg.

Към новата си възлюбена Гъмов също показва познатото държание, наричайки я в обществените мрежи " м@нгал ". Дори е написал да му върне чаршафите, което е огромен удар за нея, тъй като по този начин гаджето й става обществено опозорено, че са му поставили рога.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР