Станимир Баев, Стойко Таков и Радослава Кючукова – кандидати за

...
Станимир Баев, Стойко Таков и Радослава Кючукова – кандидати за
Коментари Харесай

Кандидат-депутати от бургаската листа на БСП се срещнаха с избиратели в Царево

Станимир Баев, Стойко Таков и Радослава Кючукова – претенденти за народни представители от „ Българска социалистическа партия за България “ за 2-ри МИР – Бургас, организираха среща с гласоподаватели в Царево.

В общинския център те разговаряха с актива и със симпатизанти на социалистите. В морския град те бяха показани от общинския им водач Тодор Нанчев, който напомни и кои са най – значимите задания, стоящи на дневен ред в навечерието на идните парламентарни избори.

Станимир Баев, който е втори в листата на обединението, изрази удовлетвореността си от интереса, проявен към срещата.

„ За мен постоянно е било значимо да дискутирам с хората проблематика, която е обвързвана с районното развиване. Моето виждане е, че всеки претендент за депутат, като се изключи че е поел ангажимент и е склонен с целите, които са заложени в платформата на „ Българска социалистическа партия за България “, би трябвало да поеме ангажимент, обвързван с районното развиване и с проблемите на обитаемоте маста на района, от който е определен. Ето за какво диалозите с вас са извънредно потребни, от позиция на това да се систематизират проблемите. Нашите срещи с хората демонстрират, че множеството от тези проблеми на всички места са общи “, сподели той.

„ Има обитаеми места, където хората бяха възпрепятствани да участват свободно на срещите с нас и да покажат своя избор, което е извънредно притеснително за една народна власт. Надявам се обаче, че идните избори ще бъдат по-успешни от предходните и ще бъдат причина за по-добри резултати на локалните избори, които предстоят идната година “, съобщи Баев.

Той показа своите визии по отношението на политиката, обвързвана с образованието, в която сфера е експерт. „ Моята позиция е, че всичко стартира от образованието и главната активност е нужно да бъде развиване към стопанска система, която се базира на знанието “, беше безапелационен претендентът за депутат.

Стойко Танков, който е четвърти в листата на обединението, изброи най-важните цели, които „ Българска социалистическа партия за България “ е заложила в своята предизборна платформа. „ Има няколко неща, които си слагаме като задача, в случай че имаме опция да управляваме. На първо място това е въпросът за превъзмогване на енергийната и икономическа рецесия. Пред зима сме и обстановката е доста комплицирана. Без парламент мъчно ще бъдат обезпечени обезщетения за бизнеса и за жителите. На второ място желаеме да продължим с нашата обществена стратегия, като на напред във времето сложим въпроса с актуализацията на пенсиите. На последващо място – желаеме да премахнем пазарните механизми в образованието и в опазването на здравето, те не са стока! На четвърто място желаеме да подтикваме стопански дребния и междинния бизнес, посредством преференции в данъчната система, връщане на патентия механизъм и отбрана на родното произвеждане. Не на последно място публикуваме и ефикасната правосъдна промяна, тъй като доста от проблемите в страната, битката с корупцията да вземем за пример, са свързани с неналичието на дейно правораздаване “, изясни Стойко Танков. В отговор на въпрос той напомни и какво е свършено от екипа му по времето, в което заемаше длъжността регионален шеф на Бургаска област. Танков прикани присъстващите да бъдат дейни в изборния ден и да поддържат претендентите на обединението с номер 28.

„ Българска социалистическа партия разполага с най-добре квалифицираните експерти “,  разяснява Радослава Кючукова, която е локален представител на листата.

„ Младите хора отиват в чужбина, постоянно там се усещат по – добре и не се завръщат в страната. Желанието ни е това да се промени и младежи да бъдат част от нашите хрумвания, от нашето бъдеще “, сподели още тя. Кючукова изрази убеденост, че обединението може да разчита на поддръжка в морската община.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР