„Стани богат” най-после се завърна на малкия екран, но предизвика

...
„Стани богат” най-после се завърна на малкия екран, но предизвика
Коментари Харесай

Фенове скочиха и на участници, и на Билалов в новия „Стани б...

„ Стани богат” най-сетне се завърна на дребния екран, само че провокира смесени усеща измежду феновете, писа „ Уикенд”. Феновете на просветителната игра засипаха страницата във фейсбук с рецензии за участниците и водещият. Михаил Билалов бе леко под напрежение в пилотното издание и част от феновете се усъмниха, че водещият се е почерпил преди записите на първия епизод.

„ Г-н Билалов ми се коства не доста съсредоточен. Или е имало сериозна почерпка преди старта на фотосите. Успех на предаването и нека скоро го забележим в нормалното му амплоа”, написа зрителка, а друга добавя „ нещо не е във форма. Явно паузата му се е отразила зле”. Още в идващите издания на шоуто обаче артиста влезе във форма, а рейтингът на играта е впечатляващ.

Хората пред дребния екран се усъмниха, че от екипа на „ Стани богат” избират съзнателно хора с по-бедна обща просвета, а не начетени жители, които без проблеми и жокери могат да стигнат до най-малко 5000 лв.. В първия и втория епизод на именитото предаване доминираха млади участници, които се поизложиха много и желаеха помощ за обикновени въпроси. Първият участник бе младият Златин Тодоров, роден в годината на старта на шоуто у нас - 2001. Той съобщи, че „ има вяра, че интелигентността надалеч не се крие само в базата познания на човек”, само че надалеч не сподели познания с потребления жокер за въпрос какво значи думата „ серсем”.
 poster
Припомняме, че предаването бе в ефира на Нова телевизия, където изкара цели 14 години. През 2018 година, след 4-годишна пауза, „ Стани богат “ се завърна, само че в ефира на Българска национална телевизия, този път с водещ Михаил Билалов. Предаването просъществува обаче единствено година и бе свалено с аргумента, че излизало прекомерно скъпо за държавната телевизия. Сега Би Ти Ви отмъкна играта и остави предходния водещ.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР