Стани богат Фермата и централната емисия на bTV Новините са

...
Стани богат Фермата и централната емисия на bTV Новините са
Коментари Харесай

bTV е най-предпочитаната телевизия на старта на есенния си сезон

Стани богат Фермата и централната емисия на bTV Новините са гледани от най-вече фенове на 4 септември измежду необятната публика по данни на GARB
2 280 000 души е общо достигнатата публика на bTV сред 18:00-23:30 часа

 



Изключителни страсти и прекарвания предложи bTV на своите фенове на 4 септември, когато медията започва своя есенен ефирен сезон. bTV Новините в 19 часа,  както и новите епизоди на играта Стани богат и Фермата, донесоха превес за медията в борбата за зрителско внимание в най-гледаното телевизионно време. В часовия слот от 18:00-23:30 часа програмното наличие на bTV е достигнало до близо 2 280 000 души (GARB, Rch’000).

Деветият сезон на Фермата: Нишката на живота започва с доста изненади и мощни страсти както за феновете на bTV, по този начин и за 22-мата участници. Водещите Иван и Андрей посрещнаха и новата водеща – Гергана Гунчева и тримата дружно побързаха да разгласят огромната смяна във Фермата. През тази година за пръв път всички дуели ще бъдат отборни, а всеки триумф ще е резултат от ежедневна, задружна работа. Първият епизод на Фермата напълно предстоящо провокира голям зрителски интерес в другите възрастови групи, приковавайки 33,7% от цялата телевизионна публика (GARB, All, 4+ против 30,7% за директния съперник в слота) и 33,6% против 30,4% (GARB, 18+).

 



 



Как ще се развият събитията в конкуренцията за премията от 100 хиляди лв., феновете ще схванат в епизодите, които ще се излъчват всеки понеделник от 20:00 ч. и от вторник до четвъртък от 21:00 ч. по bTV.

bTV Новините в 19 часа на 4 септември притегли 40.1 % от телевизионната публика против 27,4% за втората телевизия (GARB, All 4+) и това e емисията Новини, която е привлякла най-вече фенове пред екрана. Освен с най-важните и значими тематики от деня, водещите в този ден - Лиляна Боянова и Иван Георгиев, показаха на феновете и идния старт на телевизионния сезон на bTV, а тандемът Иван Христов и Андрей Арнаудов водиха за изненада на феновете спортните вести на медията и анулираха Гергана Гунчева, която същата вечер се причисли към тях като водеща на Фермата.

 



Най-великата игра за познания в света –, стартира новия си сезон със специфична седмица, в която основните герои са деца, подкрепени от своите родители, близки, и родственици. Първи на стола на знанието на 4 септември в 18 часа седна тандемът Михаил и Красимир Балабанови, които приковаха вниманието на 32,5% от феновете (GARB, All 4+ против 27,9% за предаването в същия
слот в програмата на директния конкурент) със страхотната си игра, с доста познания и предвидливост. Любознателният и обаятелен предстоящ осмокласник от НГДЕК, дружно с татко си, дадоха стремително начало на специфичната детска седмица и безусловно справедливо завоюваха с играта си 10 000 лева Първият епизод на Стани богат е любимец и на феновете над 18 години, където играта приковава 33,1% от феновете против 28,5% за предаването в същия слот в програмата на втората телевизия (GARB, A18+).

 



 


Интересните и любознателни участници в Стани богат ще продължат да радват феновете всеки работен ден от 18 часа, а изненадите през новия сезон ще се усилят с още една през идната седмица.
създател: СЛАВА
...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР