Станем ли първи, нямаме заден ход. Само за 360 дни

...
Станем ли първи, нямаме заден ход. Само за 360 дни
Коментари Харесай

Борисов във Видин: ГЕРБ може поне в три варианта да направи правителство, ПП са в изолация

Станем ли първи, нямаме заден ход. Само за 360 дни ръководство на Кирил и Асен те съумяха да си слагат партията в изолираност. ГЕРБ може най-малко в три разновидността да направи държавно управление.

Това съобщи във Видин водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

 

Сега има недостиг, а при нас бяхме на остатък, това е като същински собственик на дома си, който е отделил да има за всичко, по този начин ние управлявахме страната, сподели някогашният министър председател пред видинчани.

 

Сега изясняват, че било, каквото било, почваме изначало, но по този начин вършат дамите, а ние не сме дами, сподели по адрес на " Промяната " Борисов, само че по-късно се извини на дамите.

Той даде обещание, че ще направи църквата в Петрохан, ще успее да продължи да заплаща пенсиите, тъй като това е идеология на ГЕРБ, която съблюдава от 12 години.

Учудвам се на нашите хора, в случай че не сте вие, никой не може да ме накара да се захвана с тази работа. Жал ми е, мъчително ми е, сподели още Борисов.

 

Станем ли първи, нямаме заден ход!, бе безапелационен водачът на ГЕРБ.

 

Направих пътека до Брюксел за Дунав мост 2, мостът се изплати единствено за няколко години, уточни още на срещата в дунавския град той.

Когато станах министър председател, имаше единствено четири колони, нямаше мост до Видин, напомни някогашният министър председател.

 

Той укори видинчани, че не са протестирали две години.

 

" Сега ме натоварвате с големи упования. Ще победим на 2-ри и на идващия ден ще кажете: " Хайде! ", обърна се към залата Борисов.

Той уточни, че сега бюджетният недостиг е на 7%, а по негово време е имало остатъци.

 

" Аз знам по какъв начин съм направил един мост на Видин. Милите медии нямат въпроси, две години търпяхме да сипят компромати и неистини по нас, сподели той. Чувате ли 50 милиарда ще влагаме?!? Ходих до Брюксел и се върнах, аз се натъжих ", сподели Борисов.

" Парите, 200 млн.лв, осигурихме за път. А той ще изяснява, че ще влага 50 милиарда, от кое място ще ги вземеш бе? Големите страни в Западна Европа са наши другари, виждате в Париж какво се случва, само че ни е сме друга нация. Аз обедих сътрудниците, че е доста рисково в смесено население да върнеш мюсюлмани. Като стартират със самолети да ни ги връщат, къде ще ги настаняваме? ", сподели Борисов, връщайки се обратно във времето, когато контракти с турския водач Ердоган мигрантската договорка. Бившият министър председател описа по какъв начин са подписали съглашение и цяла Европа е плащала на Турция да си държи мигрантите.

От едната страна гинат нашите служители на реда, от другата - мигрантите. Те няма къде да ги държат, в моргите седят в чували, сподели още Борисов във връзка на засиления мигрантски напън и трагичните случаи с бежанци.

 

После се върна на тематиката за ръководството на Политическа партия.
" Не знам на какво съображение парадират тези хора. Видите ли ние сме по-хубави, ГЕРБ да ни поддържа нас. За две години по този начин се сринаха, и седем партии имат един % по-малко от нас. А тогава за какво ние да ви поддържаме? ", пита Борисов.

Той сподели, че половин милиард от горната страна са поставили, а не са построили нищо. По думите му " ИТН " и " Продължаваме промяната " са се скарали поради този половин милиард. Днес имат брънч с пача и кисело зеле в Брюксел, разяснява предизборна демонстрация на главните си съперници водачът на ГЕРБ.

 

От времето на цар Борис I надали е имало време, в което да се е направило повече за църквите, в сравнение с по време на нашето ръководство, уточни Борисов при започване на словото си.

 

Бойко Борисов е на среща със симпатизанти във Видин. Продължава предизборната обиколка на водача на ГЕРБ.

 

Листата на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили в района води Росица Кирова.

 

" Нямам изгубени парламентарни избори, тъй като се обединихме с ГЕРБ. Няма повече време за очакване. Имаме опция да ги бием и да схванат къде им е мястото ", съобщи Росица Кирова.

Тя показа листата с кандидат-депутатите на ГЕРБ. Хората може да се развиват, с помощта на отношението на господин Борисов към младежите, уточни Кирова.

 

По думите й няма по-лошо от това да се сблъска човек с заболяването и изясни, че в листите на ГЕРБ има доста лекари. " Виждам, че доста политици поставят неверната диагноза на това, какво се случва в страната. Когато човек има температура, тя е симптом на инфекциозно заболяване. Не търсите единствено лекарство за понижаване на температурата. Търсите повода ", изясни Кирова. Тези хора не знаят по какъв начин да ни излекуват. За да получим лекуване, би трябвало хора, които да знаят по какъв начин. Аз съм измежду хората, които знаят по какъв начин да ни излекуват, по какъв начин да върнат България в правия път ", съобщи Кирова. И разгласи задачата на организацията - да излъчи най-малко двама народни представители от региона.

 

Според Кирова хората във Видин желаят най-вече да имат път.

" Г-н Борисов извърши уговорката си към Видин и целия Северозапад, по-късно обаче пристигна времето на шарлатаните. Ремонтът спря, не си помръднаха пръста. Две години загубихме, Видин няма път ", уточни тя.

 

Трябва ни постоянно държавно управление и някой, който да умее да ръководи страната, сподели още Росица Кирова.

 

" Две години неистини ", по този начин заключи времето на Политическа партия Младен Маринов, лидер на листата на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили в София - област.

 

Той обърна внимание върху лъжите на някогашният вътрешен министър Бойко Рашков и беззаконието му. По думите на Маринов, също някогашен вътрешен министър, е почнала наклонност петима униформени да изгубят живота си поради началническо държание. Според него Западна Европа е претъпкана с бежанци, пристигнали от България. Всички, които са минали през българо-турската граница, ще ни бъдат върнати, а те са стотици хиляди, съобщи Маринов. Според него единственият фактор България да се оправи с миграцията е Бойко Борисов. Той единствен осъзна, че миграцията би трябвало да се стопира там, където стартира. Благодарение на него Европа обърна внимание на Турция, сподели още Маринов. Всяко излизане на министъра на вътрешните работи да се похвали, на идващия ден бележим нов проблем с мигрантите. В момента страната е на автопилот, изясни той.

Маринов прикани присъстващите в залата да доведат колкото се може повече хора до урните на 2 април.

След него думата взе Николай Нанков, лидер на листата на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили в Ловеч.

 

Николай Нанков изясни, че търси пенсионери, които са благодарили на Кирил Петков за повдигането на пенсиите, само че към този момент не ги намира. Той добави още, че за две години са спрени строителствата на три автомагистрали.

 

" Ние освен договорихме периоди, работихме непрекъснато по Хемус, по Западния път, бяхме отделили запас. Този запас изчезна. Аз ще диря човек от Северозапада, който да е удовлетворен ", сподели Нанков. Нито един от вас няма да ми уточни едно нещо, променено през тези две години за положително, безапелационен бе Нанков. По думите му ГЕРБ е основала стратегия за 100% гратис финансиране на жилищните блокове. " Защо го направихте, бе скъпи шарлатани?, обърна се иронично Нанков към някогашните ръководещи. " Ние с Роси и господин Борисов ви обещаваме, че до месеци след сформиране на постоянно държавно управление, ще продължим строителството и на Хемус, и на Западния път ", сподели Нанков.

Вдигнете глава, скъпи жители, имате съображение, че живеете тук, обърна се Злати Живков, кмет на община Монтана. Надявам се, че идната седмица ще изберем хора, на които може да разчитаме. Надявам се идната седмица да победи ГЕРБ-СДС, сподели още той. " Следващата седмица ние не просто би трябвало да спечелим тези избори, би трябвало да ги спечелим с разлика ", съобщи Живков. 

" Две години поносим лъжите им, нелепостите им. Два метра асфалт не поставиха, техните съдружни сътрудници се отхвърлиха от тях. Президентът се отхвърли от тях. Време е България да се отхвърли от тях! ", изясни Александър Матеев, който пръв взе думата.

 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !    

 

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР