Стане ли дума за екстравагантни промени по скъпи автомобили, то

...
Стане ли дума за екстравагантни промени по скъпи автомобили, то
Коментари Харесай

Mansory отново показа екстравагантния си стил с Mercedes G63

Стане ли дума за екстравагантни промени по скъпи коли, то едно от водещите тунинг студия, които изникват в мозъка ни е това на Mansory. През годините компанията се е потвърдила с разнообразни планове, като добавя гамата си с този жълт Mercedes AMG G63 от който ще бъдат създадени едвам 10 бройки.



Промените във външния тип стартират от предната ризница, която е с друг дизайн на отворите за въздух и добавени LED светлини и не престават през предната решетка, която също е нова с спомагателни отвори за въздух, а предният похлупак е решен в въглерод и още веднъж съдържа няколко отвора за въздух.



Калниците са се сдобили с нови по-широки раздувки, а усъвършенствана форма, дружно с тази на вратите оказва помощ за по-ниско противодействие на другояче квадратния G-Klasse. В задницата също откриваме нов дизайн на бронята, като усещане прави и теглич под карбоновата добавка.



В интериора също откриваме яркия жълт цвят по таблото, кормилото, седалките и даже стелките на всъдехода, като контрастни черни детайли с жълти пръски също допълват визията във вътрешната част.



Освен екстериора и интериора, измененията са засегнали и 4.0-литровия осмак под капака, който към този момент генерира 850 конски сили и 1000 нютон метра. Благодарение на всички промени, ускорението от 0 до 100км/ч лишава 3.5 секунди, а оптималната скорост към този момент доближава 250км/ч.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР