Станахме свидетели на най-доброто изпълнение досега на екоминистъра . Вчера

...
Станахме свидетели на най-доброто изпълнение досега на екоминистъра . Вчера
Коментари Харесай

Вкара ли Ревизоро прокуратурата в правителството?

Станахме очевидци на най-хубавото осъществяване до момента на екоминистъра. Вчера от трибуната на Народното събрание в опит да покаже и да потвърди какви старания и саможертви прави всеки ден, откогато е отпред на Министерство на околната среда и водите. Екоминистърът се пробва да балансира сред питейно-битовите потребности, тези на земеделците, на енергетиката, на риболовците и на кой ли още не, само че без резултат.
Само че дали Димитров си дава ясна сметка какво в действителност сподели от трибуната на Народното събрание?
В естествена страна прокуратурата има мотив да се самосезира по не едно, а няколко от изказвания на министъра:
1 – Обвини министерствата на земеделието и на районното развиване, че са саботирали работата на Министерство на околната среда и водите по отношение на язовирите;
2 - Обвини персонално заместник-министър и шеф на кабинета на министъра на земеделието в съзнателно бавене на процедури;
3 – Твърди, че е бил притискан частни сдружения да ръководят язовирите;
4 – Обвини кметове на общини, включително и на, в нарушение на законите и бавене стартирането на планове за язовири;
5 – Каза, че лица, нарушаващи закона при използването на водата, могат да си го разрешат и още 20 години, тъй като са се скрили зад тила на премиера. Тоест министър-председателят закриля закононарушители;
6 – Каза, че някогашната кметица на Перник и регионалният шеф са знаели за действителното положение на, само че предизборно съзнателно са скрили обстоятелствата, а в този момент се покрили. Тест прокуратурата и следствието нищо не правят;
7 – Обвини и други кметове в предизборни трикове за сметка на решаването на проблемите с язовирите;
8 – Атакува косвено и като уточни, че сега не може да се употребява инфраструктурата на " ", тъй като била нарязана и неизправна. " Това е станало преди 10 години ", сподели той визирайки интервала, в който точно Харизанов беше отпред на " Напоителни системи ".
Емил Димитров нанесе следващия удар върху имиджа на държавното управление като атакува сътрудниците си и по този метод се опита да внуши, че рецесията не е единствено в опазването на здравето, а и в цялото ръководство.
Отново заплаши жителите с водна рецесия. Дали действително има предпоставки за такава не е ясно, тъй като пък министрите незабавно се явиха в Народното събрание и с причини опровергаха тези изказвания.
След като трима министри си разменят обвинявания от най-високата естрада на Народното събрание, по какъв начин жителите да схванат коя е истината и има ли престиж, на който да се доверят?
 В Народното събрание: Иде водна рецесия! При премиера: Няма водна рецесия (ВИДЕО) В Народното събрание: Иде водна рецесия! При премиера: Няма водна рецесия (ВИДЕО)
Часове откакто заяви в Народното събрание, че иде водна рецесия следващата година, министарът на околната среда и водите Емил Димитров се озова при пре...
Все по-видимо става положението на муден разпад на този кабинет.
Влязъл в облика на индивида, поел най-тежкия кръст в държавното управление, Ревизоро е подготвен в името на България да понесе с изключение на цялата отговорност и всички последици, каквото и да му коства това. Той излезе обществено и уточни с пръст " отговорните " членове на кабинета и кметове, които саботират и пречат на Министерство на околната среда и водите да си свърши работата по обезпечаването на язовирите с вода. Но тази роля не е нова за него. По-паметливите ще си спомнят по какъв начин тъкмо разобличаващото му общественото говорене го избави по времето на кабинета " Костов ", трансформирайки го в воин. Същото направи и малко преди да се раздели с поста си началник на митниците в държавното управление на Национална движение „Симеон Втори". А в този кабинет, той обърна тил на Вътрешна македонска революционна организация малко откакто стана министър и засвидетелства обществено лоялността си към премиера Бойко Борисов - евентуално с вярата да бъде поканен в бъдещите листи на ГЕРБ за парламентарните избори – на избираемо място. Но скоро по-късно е схванал, че това негово предпочитание няма да се сбъдне. Затова през днешния ден влезе в коронната си роля.
Така Ревизоро се съобщи на " политическия пазар " за бъдещия парламент, и първоначално - намигна на.
Ако, ще му направи услуга, тъй като по този начин Ревизоро ще затвърди облика си на " смел изобличител на протичащото се зад кулисите ". Ако го остави на поста, Емил Димитров се трансформира в " гласа на истината " с микрофон в ръка.
Автор: Добринка Златкова
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР