Станахме свидетели на издевателство над демокрацията, претендиращите да решават кризи

...
Станахме свидетели на издевателство над демокрацията, претендиращите да решават кризи
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Станахме свидетели на издевателство над демокрацията

Станахме очевидци на безчинство над демокрацията, претендиращите да вземат решение рецесии си изпуснаха нервите. Най-добре щеше да е да гласуваме и оставката на държавното управление. Това сподели от парламентарната естрада ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

" Търпеливо изчаках изявленията на групите. Все по-неясен за мен е въпросът е с какво този спор способства за страната, жителите, разговора за решенията за рецесиите. Още един неприличен ден за българския парламент и българския парламентаризъм. Стигна се, че показва прочувствена неустойчивост от хора, които имат самочувствието, че могат да вземат решение рецесия и да са смяна ", съобщи тя.

" Дебатът стартира с лексика, която имаше тип на почистване на вътрешнокоалицонни връзки. Това не способства до по-голямото доверие към партиите. Много се приказва за морал. Как ли не бяха наричани народни представители - мафия, задкулисие. говореше се за поръчково почистване на сметки, за пари. Моралът постоянно се употребява за оправдание. През последните две години още по-често. Историята учи, че най-зловещите издевателства са се правили от морални съображения. Днес сме очевидци на безчинство ", акцентира ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС.

Истината е, че редовно погазвахте правилника на Народното събрание. Смятам, че днешният избор ще е проява за ново болшинство и урок, който да научите, сподели Атанасова. Най-добре щеше да е, в случай че през днешния ден можехме да гласуваме и оставката на държавното управление, сподели Атанасова.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР