Станаха ясни подробности за участието на въоръжените сили на САЩ

...
Станаха ясни подробности за участието на въоръжените сили на САЩ
Коментари Харесай

САЩ са унищожили 80 ирански дрона и 6 ракети насочени към Израел

Станаха ясни детайлности за присъединяване на въоръжените сили на Съединени американски щати в отразяването на иранското ракетно нахлуване над Израел.

Американските сили, подкрепени от ексадрени миноносци от състава на армията, управителен от Европейското командване на Съединени американски щати, са унищожили онзиден и през вчерашния ден над 80 еднопосочни щурмови дрона и най-малко 6 балистични ракети, ориентирани срещу Израел от териториите на Иран и Йемен, съобщи Ройтерс, като се базира на известие от през днешния ден на Централното командване на въоръжените сили на Съединени американски щати (СЕНТКОМ).

Сред изумените цели са балистична ракета, намираща се към момента на своята мобилна система за изстрелване, и седем безпилотни летателни апарата. Те са били унищожени на земята, преди изпращането им по посока на Израел от територия в Йемен, следена от локалните бунтовници хуси, са написали от СЕНТКОМ в обществената платформа “Екс ”.

В нощта на събота против неделя Иран атакува израелската територия с над 300 дрона и ракети в отговор на предполагаемия израелски удар против иранското консулство в сирийската столица Дамаск на 1 април, който аргументи гибелта на висши командири от иранския Корпус на гвардейците на Ислямската гражданска война, напомня Ройтерс.

“СЕНТКОМ остава на линия в поддръжката си за Израел в отбраната против тези рискови дейности на Иран. Ще продължим да работим взаимно с нашите районни сътрудници, с цел да засилим локалната сигурност ”, разгласи армията на Съединени американски щати.
Източник: novinionline.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР