Стана тенденция фолк звездите да напускат продуцентите си и да

...
Стана тенденция фолк звездите да напускат продуцентите си и да
Коментари Харесай

Трус в поп-фолка! Знакова певица напусна Пайнер

Стана наклонност фолк звездите да напущат продуцентите си и да залагат на собствен компании за продуциране, написа Шоу. След като преди няколко години крайник поведоха Камелия и Андреа, в този момент сътрудниците им потеглиха по техния път.

Наскоро Константин се отдели от " Пайнер " и сътвори своя компания, колежката му Бони също има своя компания за продуциране, Есил Дюран преди дни разгласи също, че е самопродуциращ се реализатор, а тези дни научихме и за още едно от знаковите имена на " Пайнер ".



В разгара на лято Нелина пусна нов сингъл, а изненадата е за феновете й е, че планът е продуциран от нейната компания – „ Нелина 13 “. Видеото бе качено в канала на певицата в YouTube – Nelina official, където се радва на доста позитивни мнения.

В отговор на въпрос на собствен почитател за излъчването на новите й клипове в ефир, изпълнителката дава отговор: „ DSTV е каналът “. И макар че не конкретизира дали се е разделила с досегашните продуценти от „ Пайнер “, каквито догадки се вършат, въпреки всичко намекът е много сладкодумен.



Междувременно стана ясно, че гласовитата певица към този момент е снимала и други нови песни. Тя показа пред почитателите си в обществената мрежа фотоси зад кадър и благодари за поддръжката на всички, които са й помогнали за реализацията на видеоклиповете.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР