Стан и Шелби от Флорида живеят във ферма, отглеждат пилета

...
Стан и Шелби от Флорида живеят във ферма, отглеждат пилета
Коментари Харесай

Ето това е подарък: Мъж плака и обеща да се ожени

Стан и Шелби от Флорида живеят във плантация, отглеждат пилета и се грижат за коне и кучета. Но заради финансови усложнения, на Стан се постанова да продаде обичаният си пикап Ford, създаден през 1979 година. Това се случва преди четири години.

Стан обожава своя пикап и прекарва две години, с цел да го възвърне и приведе в брилянтен външен и механически тип. След продажбата следите от колата се губят, само че мъжът постоянно си я спомня с въздишка.

Но вярната му другарка Шелби знае какво изпитва обичаният ѝ и скрито от него се заема с издирването на пикапа. Тя даже се причислява към групата притежатели на типичен американски коли във Фейсбук.

И вследствие на това съумява да откри новия притежател на Ford-а. Пише му, изяснява му обстановката и той се съгласил да продаде колата назад. Тогава момичето снимало прочувствено видео в TikToc.

От него виждаме по какъв начин жесток мъж с брада, който се прибира вкъщи и без да подозира нищо... вижда обичаната си кола, паркирана покрай къщата. Момичето споделя, че пикапът още веднъж е негов и индивидът стартира да плаче от благополучие.

И след известно време, възстановявайки се от шока, той разгласява пост в Instagram със фотография на своя домакински любим и надпис: „ Случи се. Ако ме познавате, знаете какъв брой доста обичах този остарял Ford. Шелби направи немислимото и ни събра още веднъж. Плаках. Никой НИКОГА не е правил нещо сходно за мен. Сега би трябвало да се оженя за нея:) ”.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР