Стамен Белчев проведе първа тренировка като треньор на ЦСКА-София. Той

...
Стамен Белчев проведе първа тренировка като треньор на ЦСКА-София. Той
Коментари Харесай

Стамен Белчев води първа тренировка на ЦСКА-София

Стамен Белчев организира първа подготовка като треньор на ЦСКА-София. Той беше показан пред футболистите от изпълнителните шефове Филип Филипов и Стоян Орманджиев. Белчев пое отбора нощес след.

„ Изключителен позитив е, че Стамен Белчев е добре осведомен с тима, поради късото време, с което разполагаме до идващия значим мач. Той е човек от „ кухнята “ на ЦСКА, упражнявал е и доста от младите момчета във втория тим. Вярваме, че Стамен, дружно със своя екип, най-много Анатоли Нанков, който добре знае каква е значимостта на емблемата на клуба, ще съумеят да изградят един тим със мощен темперамент, неотстъпчивост и атакуващ образ на терена. Това е изрично условие, което имаме към новия треньор “, сподели Филип Филипов.

„ За нас като управление е значимо да развиваме младите ни футболисти и те да получават своя късмет. Това беше сложено като изискване пред Стамен Белчев и екипа му и имаме вяра, че няма по-подходящ човек от него да се оправи със задачата. Познава качествата и характера им, което ще му помогне да ги интегрира в най-подходящия за тях самите миг. Оптимисти сме, че макар късото време, с което разполага, Белчев ще успее да промени най-важните съставни елементи от играта и да тръгнем във възходяща линия “, изясни Стоян Орманджиев, представен от.

Утре заран Белчев ще даде конференция, в която ще показа своята визия за бъдещето на ЦСКА-София.

Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР