Стамен Белчев не е имал предварителна договорка с Гриша Ганчев

...
Стамен Белчев не е имал предварителна договорка с Гриша Ганчев
Коментари Харесай

Стамен Белчев: Само резултатите ще ме задържат

Стамен Белчев не е имал предварителна сделка с Гриша Ганчев да размени Милош Крушчич като треньор на " ЦСКА-София ". Това увери самият Белчев при представянето си, откакто през вчерашния ден се завърна като ментор на отбора. " Не, нямах сделка с господин Ганчев. Разбрах, че ще стана треньор след финала за купата. Всичко друго са спекулации. Приех, тъй като съм свободен сега ", изясни той.

Белчев не разкри периода на контракта си. " Личните условия бяха последното, за което преговаряхме. Само резултатите могат да държат един треньор на поста, не контракта ", измъкна се треньорът, който към този момент води " ЦСКА-София " в 58 мача от 2016 до 2018 година

Относно завръщането си и първите си задания той показа: " Емоциите са огромни. Моментът е сложен, само че то в никакъв случай не е било елементарно тук. Трудно е в този момент да възстановим душевен и физически футболистите от загубата във финала. Трябва да забравим по-бързо този мач. Знам къде пристигам и какво да чакам. Заварих положително завещание тук, положителни футболисти. Искам да са по-спокойни и уверени на терена. До през вчерашния ден нямах досег до кухнята на тима и не знаех какво се случва. "

Специално за подложения на рецензии поради слабата форма и изпуснатата дузпа на финала Али Соу, треньорът бе безапелационен, че нападателят би трябвало да получи повече успокоение и да не се шуми към него. " Малко му би трябвало, с цел да стане доста добър футболист ", увери Белчев.

Първият му мач след завръщането като треньор ще е и огромно предизвикателство - домакинство против първенеца " Лудогорец " в неделя. За този мач от състава на " ЦСКА-София " отпадат осъдените Кристиян Малинов, Рубен Пинто и Валентин Антов. Белчев изрази терзание, че по този начин ще има уязвимост в една зона, тъй като и тримата имат сходни функционалности на терена. Бразилският халф Енрике Рафаел е с контузия, само че от през днешния ден би трябвало да възобнови занимания и да е на линия за мача.

Наставникът към този момент е имал диалог през вчерашния ден с предшественика си Милош Крушчич. За момента Белчев няма да прави основни промени в тактиката, налагана от сърбина. " Няма да се вършат огромни промени, с цел да не объркаме футболистите. За 10 дни ни чакат 3 мача, тъй че няма време за промени. И на мен ми се желае тимът да играе по-добре, само че ще върша промени последователно. Сигурен съм, че тимът ще играе в Лига Европа, по тази причина се понечвам още веднъж ", разяснява още треньорът.

Ако " ЦСКА-София " успее да си обезпечи класиране за евротурнирите до края на мачовете в Първата шестица, Белчев ще направи 1-седмичен лагер, евентуално на Панчарево, с цел да опознае най-много тези играчи, с които не е работил предходния път.

" С новите попълнение ще изглеждаме доста по-добре и по-различно през идващия сезон ", даде обещание още Стамен Белчев.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР