Стадий #1: Чувстваш се УМЕНИ изведнъж ставаш експерт по всяка

...
Стадий #1: Чувстваш се УМЕНИ изведнъж ставаш експерт по всяка
Коментари Харесай

Петте стадия на напиването

Стадий #1: Чувстваш се УМЕН

И внезапно ставаш специалист по всяка една тематика от познатата Вселена. Знаеш, че знаеш всичко и искаш да споделиш познанието си с всеки, който ще те изслуша. През този етап си постоянно прав и, несъмнено, индивидът, на който приказваш, е постоянно крив. Спорът е в действителност забавен, когато и двамата участници в него са УМНИ.

Стадий #2: ПРИВЛЕКАТЕЛЕН

Осъзнаваш, че си най-привлекателният човек в целия бар и всички са запленени от теб. Може да се приближиш към изцяло чужд, уверен, че той си пада по теб и в действителност желае да си говорите. Не забравяй, че към момента си УМЕН и по тази причина може да глаголстваш по всяка една тематика под слънцето.

Стадий #3: БОГАТ

Кой е най-БОГАТИЯТ в заведението? Ти! Поръчваш напитки за всички присъстващи, тъй като имаш дълбок портфейл. Може и да сключваш облози, а защото си още УМЕН - явно ще спечелиш. Пък и няма значение какъв брой ще заложиш, тъй като нали си БОГАТ. А, да, ще почерпиш всякакви хубави хора не за друго, а тъй като си най-ПРИВЛЕКАТЕЛНАТА персона на света.

Стадий #4: НЕУЯЗВИМ

Вече си подготвен да се сбиеш с всеки и всичко, изключително с тези, с които си се обзалагал и си спорил. Това е тъй като си НЕУЯЗВИМ. Готов си да отидеш при сътрудниците на хората, които харесваш, и да ги предизвикаш на интелектуален или физически дуел. И многобой. Не се страхуваш, че ще загубиш борбата, тъй като с изключение на НЕУЯЗВИМ си и УМЕН, а и по-БОГАТ и ПРИВЛЕКАТЕЛЕН от тях, да-да.

Стадий #5: НЕВИДИМ

Описанието на последния етап прочететена страницата на Obekti.bg.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР