Стадионът на Ювентус ще бъде напълно отворен за неделния мач

...
Стадионът на Ювентус ще бъде напълно отворен за неделния мач
Коментари Харесай

Ювентус спечели важно обжалване

Стадионът на Ювентус ще бъде изцяло отворен за неделния мач от Серия А против водача в класирането Наполи, откакто клубът от Торино сполучливо апелира наказването за затваряне на южната естрада. Тази глоба беше наложена, тъй като почитатели на " бианконерите " обиждаха на расистка основа нападателя на Интер Милано - Ромелу Лукаку.

От Италианската футболна федерация обявиха в сряда, че всички елементи на " Алианц Стейдиъм " ще бъдат разполагаем на публиката, откакто първичното наказване беше анулирано.

Ювентус беше застрашен от частичното затваряне на клубния стадион, откакто се чуха расистки викания, ориентирани към Ромелу Лукаку по време на първия мач против Интер от полуфиналите в шампионата за купата на Италия, приключил наедно 1:1 на 4 април. Италианската осведомителна организация АНСА заяви, че управлението на " бианконерите " е забранило на двама последователи да посещават " Алианц Стейдиъм " след разглеждането на видеозапис от случая.

Ювентус е на седмо място в класирането в Серия А, откакто от актива на тима по-рано този сезон бяха отнети 15 точки след следствие на трансферните покупко-продажби на клуба. Ювентус апелира глобата си и най-късно до четвъртък чака решение.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР