ST. ПЕТЕРБУРГ, Флорида (AP) — IndyCar най-накрая прекъсна шест месеца

...
ST. ПЕТЕРБУРГ, Флорида (AP) — IndyCar най-накрая прекъсна шест месеца
Коментари Харесай

IndyCar се надява състезателните състезания на писта да привличат публиката, тъй като сезонът на Формула 1 изглежда ще бъде поредната дрямка

ST. ПЕТЕРБУРГ, Флорида (AP) — IndyCar най-сетне прекъсна шест месеца пасив с водена от Феликс Розенквист оживена петъчна подготовка, която Формула 1 желае да може да възпроизведе.

Тъй като сезонът на IndyCar стартира в неделя на централните улици на Санкт Петербург, серията има доста действителна опция да се възползва от неналичието на конкуренция и дисфункцията във F1.

Макс Верстапен завоюва осем поредни надпревари от предишния сезон, а Red Bull завоюва всички само че едно съревнование през цялата година. Доминацията на Верстапен продължи в петък със продобиване на първа позиция в Саудитска Арабия и той завоюва откриването на сезона предходната седмица в Бахрейн с повече от 22 секунди. Повечето тимове към този момент признаха, че той ще завоюва четвърти следващ шампионат, макар че имаше единствено едно съревнование тази година.

Тази липса на неспокойствие насочи цялото внимание към драмите отвън пистата на жестоките спортни серии, и Формула 1 е потънала в скандал от седмици, защото Red Bul...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР