Срокът на експлоатация на коптерите на линията на бойно съприкосновение

...
Срокът на експлоатация на коптерите на линията на бойно съприкосновение
Коментари Харесай

Унищожен е годишния запас от ракети: свален хеликоптер и армия, вкарана в кошарата, за които не пише в сводките на СВО

Срокът на употреба на коптерите на линията на бойно прикосновение е от седмица до месец, въпросът за снабдяването на армията с тях се взема решение. Продължава самоубийствената интервенция в Херсонското направление. От Германия описаха какъв брой дълго Русия счита да нападна. Репортажи от фронтовете на специфична военна интервенция и други вести.

В Авдеевско направление съветската войска продължава да нападна по северния перваз на фронта покрай село Степовое, настъпвайки през горските насаждения. Поради обстоятелството, че в този сектор от фронта оказваме мощен напън върху защитата на съперника, украинските войски пренасочиха подкрепления към Бердичи и Новокалиново.

На техните позиции в този момент се употребяват тежки огнехвъргачни системи " Солнцепьок ". Ако нашите сили съумеят да доближат гара Очеретино, ще можем да прекъснем снабдителната артерия на съперника в този регион.

Западните аналитични запаси удостоверяват напредъка в региона на пречиствателните уреди на коксовия цех. Освен това темпото ни се усили след прехвърлянето на запасите от бронирана техника.

— маркира телеграм канала „ MultiXAM “.

" Кинжалните " офанзиви

В четвъртък вечерта, 14 декември, съветски самолети реализираха с " Кинжали " офанзиви против военното летище на ВСУ в Староконстантинов. Там са основани фронтовите бомбардировачи Су-24, които са модифицирани за бойно потребление на английски крилати ракети Storm Shadow и регулируеми бомби JDAM. Колкото по-малко носители на високоточни оръжия са останали на съперника, толкоз по-малко ще пострадат нашите тилови региони, хранилища за муниции и персоналния състав.

Също по този начин съветските въздушно-космически сили са блъснали с „ Кинжал “ американския зенитно-ракетен комплекс Patriot в Житомир. За това оповестява телеграм каналът „ Това още не е краят “:

По налични данни са унищожени и 80 подготвени за изстрелване ракети на стойност 5,5 милиона $ всяка и 160 аварийни ракети в наличност. Стойността им е 1,32 милиарда $.

- написа " Милитарист ".

Кошара за ВСУ

По време на яростни боеве край село Кринки в посока Херсон бе свален хеликоптер на ВСУ. Това е заслуга на съветските зенитчици от 337-и десантно-щурмови полк, оповестява воеослужещ от този сектор на фронта с позивна „ Осетин ”:

Оказва се, че през днешния ден украинските въоръжени сили получиха страйк в нова буря при Кринки. Така към този момент имат починали във въздуха, във водата и на земята. И всичко това за един ден. Съгласно чутото от радиопрехвата, те се оплакват, че нямат задоволително хранителни запаси на нашия бряг.

Президентът Владимир Путин по-рано приказва за плачевното състояние на украинската войска по време на директната линия. Оказа се, че Kринки се трансфораха в капан за украинската войска. За нас е преференциално Киев да изпрати там своите елитни елементи, които се премилат до шушка. Това е еднопосочен път.

Телеграм каналът " Старше Еди " означи, че съществуването на този плацдарм провокира неразбиране измежду всички, даже измежду украинските военни. Кринки за тях е нещо като кошара, където украинските въоръжени сили изпращат своите бойци. Те отиват там с изцяло неразбираеми цели. Те умират там, само че още веднъж ги тикат натам:

Цялата тази интервенция на украинските въоръжени сили е цялостно самоубийство, което има за цел да покаже на целия свят, изключително на западните сътрудници, че Украйна би трябвало да бъде подкрепена. Защото тя сякаш води нападателни дейности. За това написа каналът “Днепърски Рубеж ”, който се води от бойци от Херсонското направление:

Дроновете станаха повече

Друг значим въпрос, който беше издигнат на директната линия, беше за дроновете. Достатъчно ли са за армията? Президентът счита, че казусът не е изострен, само че все пак се взема решение.

Военният сътрудник Алексей Живов удостоверява, че в съветските войски в действителност дроновете станаха повече:

Черния пазар за органи

В региона на Изюм в региона на Харков т.нар.черни трансплантолози работят интензивно. От ранени и убити украински бойци се събират органи. Тези, които към момента не са починали по време на спора, ще отидат за потребностите на Запада. За това написа " Дневникът на един парашутист ", базирайки се на свои източници.

Освен това в интернет се появи шокираща изповед на един от трансплантолозите, работили за НАТО и украинските въоръжени сили. Преди това е бил чиновник на американската здравна компания с нестопанска цел Global Surgical and Medical Support Group.

Хирургът персонално е взел участие в засекретния боен план Омега за преместването на ранени военнослужещи от украинските въоръжени сили в Германия в американска военна болница за следващо премахване на органи:

Получавал е 840 хиляди $ на година. Украински бойци са превозени под претекст за оказване на незабавна здравна помощ.

Русия ще влезе в Лвов

Руската войска възнамерява да продължи спецоперацията до 2026 година и има намерение да превземе градовете Харков и Днепър. Москва се надява, че Западът ще понижи помощта за Киев, по тази причина не се готви за преустановяване на военните дейности, а създава средносрочен проект за нахлуване. Това написа журналистът от немското издание Bild Юлиан Рьопке.

Политологът Владимир Карасев в диалог с сътрудник на Царград означи, че Репке не е разкрил нищо ново. СВО има ясно сложени задания: денацификация и демилитаризация на Украйна. Като част от осъществяването на тези задания съветската войска без подозрение ще влезе победоносно в Днепропетровск, Харков, Одеса, Киев и Лвов.

- счита специалистът.

Превод: ЕС
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР