Срещу най-голямата партия са се обединили 7 партии, за да

...
Срещу най-голямата партия са се обединили 7 партии, за да
Коментари Харесай

Бойко Борисов: 7 партии са се обединили, за да изкарат, колкото нас

„ Срещу най-голямата партия са се обединили 7 партии, с цел да изкарат, колкото нас. Защо ПП-тата не се явят независимо против нас? Защото разликата ще е 10-15% и ще видите по какъв начин е оценил народът „ Промяната “. А ДБ-тата за какво не се явят сами против нас? Съобразете се малко с участника на изборите - това е народът. Както ни подреди, това ще е резултатът! “

Това разгласи в пред симпатизанти на ГЕРБ в Смолян водачът на ГЕРБ и лидер на листите на партията в Пловдив и в 25-и МИР в София Бойко Борисов.

И добави:

„ Асен Василев споделя, че сте забогатели и към този момент сте по-добре. Да, тяхната клика са по-добре сигурно. От заран до вечер единствено се снимат по какъв начин търчат по паркове, все едно на 2-ри ще имаме републикански маратон по лека атлетика... Несериозно е. “

Борисов съобщи, че вижда какво чакат хората.

 „ 360 дни управляваха Асен и Кирил, те бяха министри във всички предходни служебни държавни управления. Асен Василев прави 3 пъти бюджет и все не им стигаше, а в този момент гласят да подвигат и налозите “, разяснява водачът на ГЕРБ.

И изясни, че му е комплицирано за дава обещание, тъй като миналите две години са доста време.

„ Вече щяхме да сме надалеч напред, а в този момент би трябвало да се върнем обратно, да оправим финансите, да изравним дефицитите, с цел да може да тръгнем към Еврозоната. Това са големи старания и не знам какъв брой воля ще има в народа да изтърпи това отначало. Към октомври ще би трябвало да се тегли най-малко още 10 милиарда дълг, с цел да можем да покрием дупките в бюджета. А тези пари стопанската система би трябвало да ги изкара. Макар и мъчно, знам по какъв начин можем да се измъкнем, само че това значи доста воля и мощна поддръжка! “, бе безапелационен Борисов.

И напомни по какъв начин през 2009 година „ стягахме колана “ с " постните пици ", „ до момента в който оправяхме бакиите на Станишев “.

„ После след Орешарски отново стягахме колана. Тъкмо се оправихме и пристигна вдигнатият пестник и то тъй като щяхме да влезем в Еврозоната. Особено Демократична България са ми доста забавни като стенат и приказват за Еврозона - с помощта на техните митинги не сме там “, сподели водачът на ГЕРБ.

Той изясни, че в Смолянския район за последните 4 години държавното управление на ГЕРБ е вложило общо 135 млн., а за Родопите - половин милиард, с цел да може да се навакса изоставането с години.

„ Път по път, учебно заведение по учебно заведение, детска градина, спортна зала, мога да изреждам с часове всяко нещо, направено от нас в градовете. И идва някой, и споделя " Ще променяме ". Мислех, че тези хора ще надградят и ще стане още по-добре, а те ни забиха “, сподели Борисов.

И добави:

„ Правихме всичко това, държейки бюджета на остатък и без да теглим по половин милиард заеми всяка седмица. Януари месец тази година изтеглиха още 3 милиарда, дълг след дълг. Подиграваха се, че от джипката даваме пари, само че ние ги давахме за хората. Къде са в този момент парите? Покажете едно нещо направено - няма! Като няма какво да чакаме на 2-ри? Нямането да стане още по-голямо. “



КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР