Срещу гаранция от 10 000 лв. излиза от ареста 48-годишен

...
Срещу гаранция от 10 000 лв. излиза от ареста 48-годишен
Коментари Харесай

Пуснаха от ареста срещу 10 бона трафикант на 8.630 кг мариху...

Срещу гаранция от 10 000 лева излиза от ареста 48-годишен водач от Петрич, в чийто Мерцедес това лято на пункта Капитан Андреево бяха открити 8.630 кг марихуана за 34 520 лева Това е окончателното определение на Апелативния съд в Пловдив, който промени наложената от окръжните магистрати в Хасково най-тежка мярка за неотклонение.

Случаят е от 30 юни т.г. Тогава мъжът се подредил с леката си кола на платното за излизане от българското Граничен контролно-пропусквателен пункт към прилежащото турско Капъкуле. При осъществения подробен надзор на Мерцедеса митничарите разкрили пакетите с канабис. Петричанинът е упрекнат за помощник на друго лице, посочено от проверяващите за главния подстрекател за трафика на дрогата.

Сега Апелативният съд реши, че обоснованото съмнение за съпричастност на 48-годишният мъж към закононарушението, в което е упрекнат, е налице. Отпаднали са обаче другите две предпоставки за най-тежката мярка за неотклонение. Вече нямало рискове от укриване и от осъществяване на закононарушение, написа в определението на Темида.

Съдът наложи на обвинения и възбрана да напуща страната.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР