Срещу 59 евро на човек можете най-евтино да запазите куверт

...
Срещу 59 евро на човек можете най-евтино да запазите куверт
Коментари Харесай

Кувертите за Нова година в Белград започват от 59 евро

Срещу 59 евро на човек можете най-евтино да запазите куверт в заведение в Белград, а цените на кръчмите в най-култовия квартал с кафани на сръбската столица „ Скадарлия “ потеглят от 85 евро на човек. Това оповестиха от по време на показване на сръбските туристически дестинации Белград, Ниш, Цариброд (Димитровград) и Сокобаня в София

Традиционно дестинациите на съседите са едни от най-търсените от нашенци за Коледа и Нова година, поради наличните цени, купона, вкусната храна и опцията да се пуши в заведенията.

Над 9000 заведения и над 300 000 кревати за настаняване в хотели и къщи да посетители чакат българските туристи в Белград, съобщи зам.-директорът на Туристическата организация на Белград Слободан Улкович. Сред стотиците аргументи да бъде посетен Белград е зимния фестивал, който продължава от 8 декември до 8 януари и включва разнообразни събития, коледни базари, ледена пързалка, занимания за деца, безвъзмездни представления и концерти на прословутите сръбски духови оркестри.

Ако желаете да посетите Белград отвън празниците, имайте поради, че всяка събота през годината можете да посетите изцяло безвъзмезден концерт в атриума на Националния музей в Белград. Сред забавните разновидности да обогатите уикенда си е и пътешестване до Нови Сад, което ще ви отнеме единствено 30 минути с новия скоростен трен сред двата града. Цената на билета е към 300 сръбски динара или под 6 лв..

Посланикът на Сърбия у нас Н.П. Желко Йович напомни, че след направените от сърбия вложения в инфраструктура през последните години, дистанцията от София до Белград към този момент се взима за към 4 часа. „ Това е добра причина за развиването на туризма сред двете страни “, акцентира той. Йович се надява България също да си оправи по-бързо пътищата, с цел да могат и сърбите да стигат по-бързо до София, до зимните ни, спа и морски курорти.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР