Срещнах това момче преди повече от шест месеца и от

...
Срещнах това момче преди повече от шест месеца и от
Коментари Харесай

Бившата на Хекимян в люти скандали с новия си: Той е човекът, с когото съм се карала най-много!

Срещнах това момче преди повече от шест месеца и от първата ни среща не сме се разделяли! “. Така стартира любовното пояснение на Василена Гръбчева, отдадено на новия й мъж в живота, научи HotArena .

Бившата на Хекимян никак не си поплюва и обилно ръси суперлативи за новия и сърдечните си трепети. Но хубавите неща, както са споделили хората, не всеки път вървят без спънки. Ето какво споделя Гръбчева:

Той е индивидът, с който съм се карала най-вече! “, само че бързо прибавя: „ За него съм подготвена на всичко! “. „ Семейните “ разпри не са мираж и както постоянно се случва, огромната обич върви с тежки страсти и огромни кавги, писа „ България Днес “.

Официалното послание на Василена към нейния другар е " мишка " и " богатство ".

Напомняме, че Василена Гръбчева и Антон Хекимян бяха една от най-известните тв двойки, само че преди две лета си споделиха " Баста! " и взеха решение да продължат всеки самичък по пътя си.

Не обичам да приказвам за персоналния си живот, само че, да, името на Антон не стои до моето. В бъдеще ще забележим какво ще се случи. Когато обичаш един човек, мъчно можеш да затвориш страницата. Взаимоотношенията ни може да продължат по друг метод просто. Той постоянно ще е непосредствен за мен човек, както и аз за него. А прекосяването от обич към другарство е едно положително начало “, сподели тогава Василена.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР