Срещите в днешно време не са лесна работа, но до

...
Срещите в днешно време не са лесна работа, но до
Коментари Харесай

ТОП 5 неща, които трябва да знаеш за срещите преди да си навършил 23

Срещите в днешно време не са лесна работа, само че до 23-годишна възраст ще сте научили някои уроци и " правила " за дейтването. Човешките връзки са сложни в ерата на обществените мрежи, а изкушенията са доста, само че има някоко значими неща, които е добре да знаете, в случай че си търсите гадже. Ето ТОП 5 неща, които би трябвало да имате поради и да не се разочаровате:

5 Малко хора желаят купони

Да, не всеки на тази възраст желае да върви на ваучър и това да се смята за първа среща. Малко са тези, които биха желали да се забавляват, вместо да ви опознаят в по-тиха атмосфера.

Виж още: Винаги скандална: Гери-Никол разгорещи обществените мрежи с палави танци

4 Сексът на първа среща не е наложителен

Вие може да очаквате това, само че другата страна да не е настроена за това. Не чакайте секс на първа среща, тъй като постоянно това не се случва.

3 Чатенето

Не пращайте прекомерно огромни пасажи с текст в чата. Не сте си толкоз близки, с цел да се обяснявате на хората. Бъдете чил, не се напрягайте и не очаквайте да ви се дава отговор незабавно. Може да не ви " сийнат " мигновено, а това не значи нищо неприятно. Понякога хората мислят по какъв начин да ви отговорят, а от време на време имат в действителност работа. Е, има случаи, когато просто нямат интерес.

2 Емоджитата

Не тълкувайте мислите и възприятията на хората, тъй като са ви пратили емоджи във формата на дяволче или патладжан. Ако момче ви праща това... блага, отрежи го, тъй като желае да се намъкне ТАМ. Момчетата, които търсят нещо свястно и продължително не пращат сходни емоджита. Те са директни, само че и знаят къде е мярката.

Виж още: Равносметка след първото дете: Бояна Генова качи видео от раждането си в интернет

1 Разговорите

Не е нужно всякога да има закачки и свалки, когато се виждате. Говорете си за музика, филми, какво сте правили през днешния ден или през вчерашния ден. Споделяйте разнородни неща, с цел да се свържете като хора, а в случай че го има другото, то ще стане още по-лесно.

Изображение: iStock Photos

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР