Срещите с кралица Елизабет II остават незабравим спомен за мъдрост,

...
Срещите с кралица Елизабет II остават незабравим спомен за мъдрост,
Коментари Харесай

Елизабет II остави дълбока следа в историята: Радев от Лондон

" Срещите с кралица Елизабет II остават паметен спомен за мъдрост, за доброжелателност и за удивителния метод, по който тя пренасяше уроците от предишното към провокациите на нашето съвремие ", съобщи президентът Румен Радев пред публицисти в Лондон.

Българският държавен глава се поклони пред тленните остатъци на монарха в Уестминстър хол в Лондон, съпроводен от брачната половинка си Десислава Радева и посланика ни в Обединеното кралство Марин Райков. Церемонията събра на едно място голям брой държавни водачи от целия свят, измежду които президентите на Съединени американски щати и Франция Джо Байдън и Еманюел Макрон.

 width=

" Тук сме, с цел да изразим от името на българския народ нашите откровени съболезнования към кралското семейство и към народа на Обединеното кралство ", сподели Радев.

" Малко са личностите като Нейно Величество, оставили толкоз дълбока и ярка диря в международната история с предвидливост, със мощен държавнически нюх и отдаденост на задачата си в работа на своята страна и народ ", акцентира президентът.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР