Срещата със Стрелец е като добре режисиран филм или интересна

...
Срещата със Стрелец е като добре режисиран филм или интересна
Коментари Харесай

5 причини да отидете на среща със Стрелец и 3 причини да не го правите

Срещата със Стрелец е като добре режисиран филм или забавна книга. Със сигурност няма да ви е скучно. Хората от тази зодия имат невероятен сексапил и прелест. Трудно им е да устоят на някои изкушения. Единственият въпрос е дали е добре или неприятно за среща със Стрелец.

Разберете дали си коства да се срещнете с представител на тази зодия или не. 

Пет аргументи да се срещнете със Стрелец

1. Стрелецът ще ви накара да се почувствате специфични

Хората от тази зодия могат да съблазняват и да флиртуват. То им идва от вътрешната страна. Могат да вършат похвали като никой различен. Правят го по доста натурален, неналожителен метод, което се харесва на другия. Трудно е да не попаднеш в плен на тяхната магия. 
Стрелецът ще ви накара да се почувствате в действителност значими и специфични единствено за няколко минути. Обикновено четвърт час е задоволителен, с цел да накара някой да се влюби в него. Без значение с какво отношение ще отидете на среща, ще се върнете с пеперуди в стомаха.
СТРЕЛЦИТЕ и любовта
Стрелците са тези, които могат да поддържат всяка връзка вълнуваща и наелектризираща. Те ще внесат нещо ново във всяко отношение и мога...

2. Стрелецът е страховит събеседник

Тази зодия може да откри общ език и да се схваща с всички. Има страховит метод към хората и ги усеща интуитивно. Със Стрелеца не сте застрашени от неудобно безмълвие, театрална тресчица или липса на тематики на диалог. С него бързо ще се почувствате спокойни, като че ли се познавате от години.
Тази зодия има доста забавни неща за казване, само че също по този начин могат да слушат и да задават въпроси. Може да останете с усещането, че не сте говорили с никого толкоз сладкодумно.

3. Отношението му е заразително

Тази зодия се характеризира с доста позитивно отношение към живота. Той е радостен, самоуверен, самонадеян, не се интересува от неуспехите или мнението на другите. Прави каквото желае и каквото желае да прави. Отношението му е заразително. Стрелецът, като никой различен, може да ви насърчи и да ви въодушеви да се измененията и да постигнете фантазията си. Той те подтиква към живот, кара те да опиташ нещо ново, да скочиш в дълбоката вода. Използвайки личния си образец, той демонстрира, че светът въобще не е неприятелски и не е ужасно да направиш неточност. Всичко е поправимо.

4. Стрелецът е доста прелъстителен
Най-хубавите ИДЕИ за подарък за жена Стрелец
Вече навлязохме в интервала на Стрелците и е време да се погрижим за околните си под този зодиакален знак, в случай че към този момент не сме го създали....

Хората от тази зодия се отличават с магнетична персона и извънредно прелъстителен външен тип. Трудно можете да откъснете взор от тях. Техните физически характерности в действителност вършат необикновено усещане. Определено ще бъдете очаровани от тази зодия. Може даже да му завиждате благородни.

5. Стрелецът в никакъв случай няма да ви съди

Няма да чуете сериозни думи или недоволства от него. Напротив. Той ще се интересува от вашата персона и вашите разлики. Дори и да не е склонен с вашето мнение, той ще го почете и ще го вземе под внимание. Със Стрелец можете да бъдете себе си и да кажете това, което в действителност мислите, без да се преструвате или да си играете на игрички на дребно. Не е нужно да криете нищо, да се срамувате от нищо или да обяснявате каквото и да било. 

Звучи добре, нали? Но срещата със зодиакалния Стрелец има и своите минуси. Проверете дали сте подготвени за това.

1. Стрелецът може бързо да завърши всичко и да ви разочарова
7 аргументи да обичаме Стрелците
Кой не обича радостните и неповторими представители на знака Стрелец. Ето седем аргументи от главните, поради, които толкоз ги ценим. 1....

Той е занаятчия да се влюбва в себе си. Прави го изцяло неумишлено. Разбира се, той е наясно с чара си, само че не може да го „ изключи “. Понякога една среща е задоволителна, с цел да попаднеш в клопката му и да искаш още. Междувременно за общителния и непрекъснато бързащ Стрелец доста другарства на този стадий са завършили. След първата среща може да останете разочаровани.

2. Стрелецът има проблеми с верността

Стрелецът обича да се среща с нови хора, припрян е да навлиза във флиртове и романси. Той непрекъснато търси нещо ново и по-скоро не е непрекъснат в възприятията си. Той се отнася към лудориите си с огромна доза състрадание. Понякога се среща с няколко души едновременно или даже дълго време е податлив да води лицемерен живот. Той е прелъстителен и желае да се възползва от това. Не обича да се лимитира и ненавижда да стопира със заниманията. Ако държите на по-дълга и сериозна връзка, може да бъдете мощно разочаровани.

3. Стрелецът постоянно не държи на думата си

По подтик той е в положение да ви обещае всичко и в този миг той в действителност има вяра в това. По-късно от време на време не помни или трансформира проектите си на по-интересни и занимателни. Днес може да гради проекти с вас за взаимния ви живот, а на следващия ден ще си тръгне, без даже да се сбогува. Може би даже с някой различен. 
Хората от тази зодия живеят за момента. Те са променливи и постоянно непоследователни. Говорят доста, само че думите и делата им не постоянно съответстват с делата им.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР