Срещата на върха за международната религиозна свобода (IRF) започна във

...
Срещата на върха за международната религиозна свобода (IRF) започна във
Коментари Харесай

Конгресмен призовава Китай на срещата на върха за международната религиозна свобода, казва, че уйгурите се нуждаят от повече защита

Срещата на върха за интернационалната религиозна независимост (IRF) стартира във вторник във Вашингтон, окръг Колумбия, с водеща сесия за уйгурите Закон за попречване на насилствения труд (UFLPA).

Двупартийният закон допуска, че всички артикули, създадени в Синдзян-Уйгурския самостоятелен район (XUAR) на Китай, са създадени с насилствен труд, в случай че не се потвърди противното.

Приблизително 100 000 уйгури и други някогашни арестувани от етнически малцинства в Китай може да работят в условия на насилствен труд след задържане в лагери за превъзпитание, съгласно Министерството на труда на Съединени американски щати.

Rep. Крис Смит, R-N.J., дълготраен бранител на правата на индивида, споделя, че има пропуски в UFLPA, които би трябвало да бъдат запълнени.

Законът разрешава колета под $800, с цел да се избегне нуждата от каквито и да било доказателства, позволявайки на някои компании, с цел да избегнат регулацията, като внасят артикули в дребни колета.

„ Кой от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР