Срещата между премиерът Бойко Борисов и зам.-председателя на ГЕРБ Цветан

...
Срещата между премиерът Бойко Борисов и зам.-председателя на ГЕРБ Цветан
Коментари Харесай

Борисов напусна Министерски съвет! Срещата с Цветанов ще е на друго място

Срещата сред министър председателят Бойко Борисов и зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов няма да се организира в Министерски съвет. Премиерът към този момент е напуснал постройката на „ Дондуков ” 1, написа Блиц.

Не е изключено водачът на партията и дясната му ръка да се срещнат в Бояна.

След края на срещата, към 17 часа Цветанов би трябвало да приказва пред публицисти в Народното събрание. Тогава ще стане ясно дали ще подаде оставка като народен представител поради абсурда с евтиния апартамент, който той е купил от компания " Артекс ".

Днес Цветанов кацна на летище „ София ”, само че не пожела да разкрие къде ще се види с Бойко Борисов.

" Отивам при премиера да му кажа моето решение. Ще е неточно в този момент да приказвам ", сподели той пред публицистите, които го чакаха на летището.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  3  1 Евстати (преди 3 минути) Рейтинг: 3451 | Одобрение: 1856 В новия апартамент е срещата, не инцидентно Цвъци е споделил първо на жена си, да наготви да тури масата  Ухилен  5  1 Варна (преди 3 минути) Рейтинг: 52622 | Одобрение: 28307 за какво не в ареста напряко?  ОСТАВКА НА ПОРТНИХ И ЦЕЛИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ! Напиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР