Срещата между българския министър председател Бойко Борисов и американския президент

...
Срещата между българския министър председател Бойко Борисов и американския президент
Коментари Харесай

Единственият бизнесмен в делегацията ни в САЩ: Наистина има химия между Борисов и Тръмп

Срещата сред българския министър ръководител Бойко Борисов и американския президент Доналд Тръмп беше неповторима със своята дълготрайност и наличие. Това описа в студиото на „ Тази заран ” на bTV Петър Иванов, изпълнителен шеф на Американската комерсиална камара в България и единствен представител на българския бизнес в делегацията.

Иванов уточни, че по протокол двамата държавници е трябвало да беседват 50 минути, а срещата е траяла повече от два часа. „ Очевидно се е получила добра химия, по настроението на премира се виждаше, че нещата са минали добре и е имало прям диалог ”, уточни предприемачът.

 

По думите му не е било планувано да се влиза в овалния кабинет, а на срещата даже са участвали американският вицепремиер Майк Пенс и държавният секретар Майк Помпео.

Представителят на бизнеса уточни, че е бил е над 60 пъти в Съединени американски щати. Той описа, че е

имал проблем с кацането на летище „ Андрюс ”, дружно с българската делегация, тъй като няма дипломатическа виза. В последна сметка обаче е съумял да реши този проблем и да се приземи на частното летище, построено за посрещане на държавни водачи.

„ Има гвардейци, които се занимават единствено с това, поставя се аленият килим. Имаше ужасно мощен вятър, колкото да кацнахме. Такава е церемонията, „ Сикрет сървиз ” съпровожда цялата делегация ”, добави още Иванов.

Иванов показа, че 15 американски корпорации са декларирали интерес да влагат у нас. След срещата на министър-председателя с представители на Американската комерсиална камара е станало ясно обаче, че у нас има проблем с висшето обучение и фрагментите.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 CollectoRitioner (преди 4 секунди) Рейтинг: 371 | Одобрение: -1754 Нормално е това сред интелигентни хора. Виж, Говорителят на комунягите няма късмет  Ухилен A COLLECTIONER OF RARE ARTEFACTS/OBJECTS (PAINTINGS, ANCIENT ASIAN SWORDS) AND A COLLECTOR OF ENVY. Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР