Срещата е определена като висок степен на риск за нарушаване

...
Срещата е определена като висок степен на риск за нарушаване
Коментари Харесай

От СДВР са предприели всички възможни мерки, за да осигурят безопасността по време на мача между ЦСКА и Левски

Срещата е избрана като висок степен на риск за нарушение на публичния ред. Искам да припомня, че на следващия ден няма да бъдат продавани билети на касите на Националния стадион, такива ще могат да бъдат закупувани единствено онлайн. Това съобщи на брифинг пред публицисти комисар Радослав Стойнев, шеф на бранш "Охранителна полиция " по отношение на идното на следващия ден футболно дерби сред тимовете на ЦСКА и "Левски " на Националния стадион "Васил Левски ", съобщи кореспондент на Novini.bg.

По думите на комисар Стойнев на утрешната намира се чака да участват към 10 000 души и подсети, че проведените шествия към този момент са неразрешени, като по този въпрос са извършени диалози с управленията на футболните клубове, както и с представители на почитател клубовете.

,,Ще бъдат приложени всички вероятни ограничения, ще бъде въведен нужният пропусквателен режим по всички входове на стадиона за всеки един фен. Разбира се, че камерите също дават нужния резултат, те правят доста добра работа. В последна сметка разгадавам футболните почитатели да дойдат на стадиона, с цел да гледат мача и да стане един прекрасен състезателен празник за всички, а не да дойдат с желанието да нарушават публичния ред'', заключи комисар Стойнев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР