Срещат се на Терминал 2. Изпълнителната Дева пристига 4 часа

...
Срещат се на Терминал 2. Изпълнителната Дева пристига 4 часа
Коментари Харесай

Вместо виц: 12-те зодии на екскурзия в Милано

Срещат се на Терминал 2. Изпълнителната Дева идва 4 часа преди полета с корав, добре опакован куфар, взима си късо кафе и чака. След нея идват Везните, носят единствено ръчен багаж в раничка на пчелички.

Ракът и Лъвът идват дружно с такси. Ракът към този момент е ядосан за нещо. Всички останали идват час преди полета, само че някой липсва. Водолея закъснява.

Три минути преди полета на летището кънти: „ ВОДОЛЕЯТ ДА съдебна експертиза ПОЯВИ НА ГЕЙТ 3. САМОЛЕТЪТ ИЗЛИТА СЛЕД ДВЕ МИНУТИ “. Водолеят се втурва в самолета безусловно секунди преди той да излети. Открива мястото си едвам когато самолетът минава над Сърбия и Унгария. Някъде над Австрия разлива бирата на Скорпиона. Той се разсърдва, тъй като са го лишили от третата му бира за сутринта. Овенът също се намесва, не за друго, ами тъй като има скандал и не може да не се включи, все едно на чия страна. Ракът седи на задната седалка и се разсърдва, че му се постанова да слуша всякакви кавги, очевидно на никого не му пука за това по какъв начин се усеща. Девата стартира да бърше разлятата бира.

Козирогът изсумтява. Всички го нервират.

Компанията каца на летището в Бергамо и всички заедно се насочат към хотела с ангажимента, че два часа по-късно ще се видят в ресторант в Милано за вечеря.

Събират се след 4 часа. Отново някой липсва. Този път са Рибите, които са смутени от часовата разлика и дремят в стаята си. Телецът си донася от шведската маса три чинии с каквото могат да поберат. Иска да опита от всичко.

Стрелецът е на диета и фактът, че всички към него набиват доста го нервира. За това споделя на Близнаците, че не е потребно да ядат толкоз доста, в случай че не желаят да умрат от запушени с мазнини артерии. Близнаците даже не го чуват, тъй като са прекомерно заети в опит да поберат в устата си оптимално количество храна. Телецът не може да понесе мисълта, че Близнаците могат да изядат повече от него, само че и не може да погълне повече храна. Страда.

През нощта всички спят умерено, единствено Скорпиона не може да заспи, тъй като му се прави перверзен секс, и Рака, който стартира да се тормози дали е изключил ютията вкъщи.

На другия ден групата се насочва на разглеждане на забележителностите. Стигат до катедралата.

Овенът потегля нагоре, с цел да разбере какво се вижда от върха на катедралата.

Скорпионът, Стрелецът и Лъвът отиват с него, с цел да търсят италианци, които да учат на мръсни думи. Козирогът потегля на шопинг, тъй като взема решение, че не е задоволително съвременен за италианските улици.

Водолеят се депресира още повече от нормално. Небето над Италия му се коства също толкоз тъмно, колкото и всяко друго.

Везните си вършат 1000 селфита, само че на нито едно не се харесват. При последното залитат рисково, а Скорпионът, със своята бърза реакция, ги избавя. Ракът тихичко ридае зад една скулптура, тъй като никой не му обръща внимание. Близнаците чакат комфортен миг да се качат на върха на Дуомото, само че до момента в който той настъпи, то затваря и те пропущат опцията си. Рибите се причисляват към компанията след обяд. Най-накрая са се наспали.

Заварват следната картинка: Ракът бърше сълзите си на стъпалата. Везните са смутени поради случая и неналичието на обикновено селфи. Водолеят разсъждава за смисъла на живота. Козирогът се разхожда с куп торби с облекла, които може би в никакъв случай няма да облече. Овенът се понапил и си припява нещо.

Лъвът написа „ К*Р “ с флумастер на катедралата, Девата чисти надписа с мокра кърпичка.

Стрелецът е съумял да обиди всички, без въобще да има желание за това, скарал се е с Лъва и си навехнал глезена в опит да го убеди, че е по-добър от него. Лъвът също е контузен след случая със Стрелеца. Телецът си хапва сладолед и не му пука доста какво вършат другите. На другия ден, всички са скарани и желаят да се прибират. Никой не си приказва с никого.

Този път Водолеят в действителност изпуска самолета. Останалите 11 души се сдобряват, с цел да могат заедно да му се подиграват.

Източник: Actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР