Средствата ще се използват за покупката на лакомства, украшения и

...
Средствата ще се използват за покупката на лакомства, украшения и
Коментари Харесай

Купи цвете, дари усмивка на децата от „Дом майка и дете” за Коледа

Средствата ще се употребяват за покупката на лакомства, декорации и играчки, акцията стартира още на следващия ден

Цветарски магазин в Бургас счита да зарадва децата от „ Дом майка и дете ”. „ Цветарницата ”, намираща се на ул. „ Цар Симеон I ” №72, разкрива в идващите 2 дни благотворителна акция за събиране на средства за коледна декорация за 16-те деца с аутизъм на възраст сред 2 и 8 години, които са в дома. За задачата 20% от оборота на магазина ще бъде събран и под формата на играчки, лакомства и декорации, ще бъде дарен за Дома.

Инициативата е на собственичката на обекта Николина Николова, която е решила за Коледа да помогне на нуждаещите се.

„ Идеята пристигна непринудено, мой другар пристигна в магазина и закупи естествена коледна елха. Без да ми дава детайлности, сподели, че я оставя при мен да я даря. Изненадах се, само че взех решение да направя тъкмо по този начин и дружно с другарка посетихме „ Дом майка и дете ” в жк „ Зорница ”. Двете събрахме и скромна сума, с цел да купим лакомства на децата там. Искахме просто да ги зарадваме и мисля, че успяхме ”, описа пред Флагман Николова. Тя акцентира, че при радостния тип на децата е взела решение да продължи дарението, като им направи хубав коледен подарък. И по този начин се ражда актуалната акция.
 Николина Николова ще подари 20% от оборота на магазина си, с цел да зарадва децата по Коледа
От на следващия ден в границите на 2 дни - до 23 декември в това число, Николина Николова ще събира средствата за децата. На Бъдни вечер пък всички дарове ще бъдат доставени на управлението на Дома, с цел да може в Коледния ден той да получи един много по-празничен тип. Можете да посетите „ Цветарницата ” на ул. „ Цар Симеон I ” №72 в двата благотворителни дни сред 9 и 18:30 ч.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР