Средствата на лицемерието в политиката са безгранични“. Така психиатърът и

...
Средствата на лицемерието в политиката са безгранични“. Така психиатърът и
Коментари Харесай

Д-р Михайлов за „управлението на инат“: Средствата на лицемерието в политиката са безгранични

„ Средствата на лицемерието в политиката са безгранични “. Така психиатърът и някогашен политик доктор Николай Михайлов изясни логиката на психиката на усилието да управляваш напук.

Той разяснява още, че ръководството на сглобката е наситено с ненавист и не вижда вероятност в него за реализиране на правосъдна промяна.

„ Да се партнира в комплицираната активност - каквото е политическото ръководство с сътрудник, който ти е освен тежко противен, само че и чийто водач си затворил в арест – собственоръчно, това е някакъв най-много на унижението “, добави психиатърът.

„ Евроатлантическата полезност съумя да избави хора, които са наранени от закона „ Магнитски “, които имат тежки проблеми с българското правораздаване и които са нормалните обвинени в това, което се назовава зложелател номер едно на българския политически подтекст – а точно корупцията по високите етажи на властта “, сподели още той.

Фокусът се слага върху министерски кресла, съобщи още той
Д-р Михайлов изясни и логиката на психиката зад присъединяване на политиците в сглобката:

„ Това единодушие на тези партии с техните водачи, да вземат участие в по този начин наречената сглобка – това са верноподанически, добре стимулирани, дори в някакъв смисъл себеотрицателни решения на тези хора. “

Той сподели още, че опитите за юридическа промяна може да се пояснява като предпочитание тя да бъде приватизирана за персонални използва и цели от политиците. По думите му смяна в правосъдната система няма по какъв начин да има, тъй като нямаме задоволително мощна инстанция, която да може да се оправи „ пламенно и законово уредено “.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР