Средностатистическият американец харчи повече от 70 хиляди долара през живота

...
Средностатистическият американец харчи повече от 70 хиляди долара през живота
Коментари Харесай

Американците харчат близо 900 долара годишно за разочароващи онлайн покупки

Средностатистическият американец харчи повече от 70 хиляди $ през живота си за онлайн покупки, от които в последна сметка остава неудовлетворен. Това се показва в скорошно изследване на Fakespot. Средно това прави по 900 $ годишно, изхарчени за артикули, които по-късно не влизат в приложимост. От 2 хиляди респонденти, взели участие в проучването, 60% са били недоволни от поръчани дрехи най-малко един път, 27% - от екипировка, 25% - от играчки и други артикули за деца.

Клиентите най -често не харесват качеството на продукта (64%), размера (46%) и цвета (31%). Почти две трети (65%) са склонни да разчитат на онлайн мнения от други консуматори, като половината от интервюираните (51%) се доверяват на негативни мнения, а не на позитивни. По предписание купувачът се нуждае от най-малко 20 прегледа на продукта, с цел да може да повярва в тяхната меродавност. Всеки респондент написа приблизително по четири отзива на месец, 54% считат, че това е техен дълг.

Повече от половината от интервюираните (56%) връщат разочароващи покупки в магазина най-малко един път, 30% ги изхвърлят, а 29% ги дават на приятелите си. Трима от пет респонденти са уверени, че върнатите артикули ще бъдат препродадени. Средно всеки американец връща повече от 300 покупки през живота си.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР