Среднощни спазми и започвате неравна борба за намаляване на болката,

...
Среднощни спазми и започвате неравна борба за намаляване на болката,
Коментари Харесай

3 неща, които трябва да направите, ако живеете сами

Среднощни конвулсии и стартирате неравна битка за понижаване на болката, торбички с топла вода и други неща от първа нужда. За твое това е единствено хипотетично. Резултатът е или търсене на денонощна аптека, или в случай че това не е алтернатива, прилагате домашни средства за облекчение на ситуацията до идната заран. Това може да се окаже  най-дългата нощ в живота ви.

Всеки от нас, който живее самичък, става жертва на сходна обстановка. Въпреки че животът самичък идва със своя набор от преимущества, има и дефекти. Вие сте сами, както в положителни, по този начин и в неприятни етапи от живота си.

Някои може да кажат, че просто се обаждат на другар и търсят помощ, вместо да се борят сами, други ще се съгласят, че това не постоянно е алтернатива. Ето за какво тук изброяваме 3 неща, които човек би трябвало да има поради, в случай че живее самичък.

1.       Дръжте подготвена за приложимост кутия за първа помощ до леглото си

Въпреки че това може да звучи малко ужасяващо за някои, които не желаят да държат до себе си медикаменти от самото начало, това е рационална концепция. Никой не знае каква болежка може да го застигне в среднощ или по кое време може да се нуждаете от пластир за някои неприятни и мъчителни порязвания в кухнята. Ето за какво е целесъобразно постоянно да държите подготвена кутия за първа помощ на място, най-близо до леглото ви, което също е елементарно налично. Нека тя съдържа някои аналгетици, парацетамоли, мехлеми, превръзки и други таблетки, които смятате, че може да ви трябват, като характерни медикаменти за алергия.

2.       Поддържайте подготвен лист с контакти при незабавни случаи

Това може да са контактите на другари и членове на фамилията, които живеят покрай вас и са постоянно подготвени за помощ. Други контакти на хора като защитата на вашата кооперация, номера на службата за поддръжка и приближен комшия също би трябвало да бъдат на разположение при положение на неотложност. Въпреки че това може да звучи прекалено много за някои от вас, не забравяйте, че предварителната защита е по-добра и от лекуването. Нещо за отбелязване. Не ги съхранявайте единствено в скъпоценните си мобилни телефони, а си ги носете и на книжен притежател. Може да попитате за какво? Защото телефонният грабеж е постоянно срещан.

3.       Запасете се с неща от първа нужда и хранителни артикули

Може да възразите на това, казвайки, че имаме приложения, които разрешават доставката на неща с едно тракване на пръста. Вместо да разчитате напълно на технологиите, добре е да сте малко от остарялата школа и да разполагат с малко ресурси от хранителни артикули и други съществени продукти, от които може да се нуждаете когато и да е. Това ще ви спести от ненужния стрес да поръчвате онлайн и да плащате спомагателни пари за тази супер бърза първокласна доставка. Освен това, постоянно можете да ядете или да имате каквото желаете, без да се постанова да го чакате, даже и да е в дребните часове на деня.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР