Средно по 7 кандидата се борят за една длъжностна позиция

...
Средно по 7 кандидата се борят за една длъжностна позиция
Коментари Харесай

МО: Засилен интерес към военната служба в гарнизоните Стара Загора, Хасково и Ямбол

Средно по 7 претендента се борят за една длъжностна позиция в гарнизона в Ямбол демонстрират състезанията за приемане на военна работа на лица, приключили цивилен междинни или висши учебни заведения, оповестяват от министерството на защитата.

Конкурсите в Ямбол и Хасково се организираха предходната седмица във военното формирование 52 740 – Хасково и военните формирования 52 590 и 54 100 – Ямбол (от състава на 2-ра Тунджанска механизирана бригада). Те са оповестени със заповед на министъра на защитата от 29 юни 2021 година

В гарнизон Ямбол са оповестени по 7 вакантни войнишки длъжности за военно формирование 54 100 и военно формирование 52 590. За посочените общо 14 длъжности документи подадоха 98 претенденти, което затвърждава наклонността за опазване на високия интерес към военната работа в този гарнизон, показват от министерството на защитата.

В гарнизон Хасково 29 претенденти премериха сили и познания за заемането на оповестените шест свободни длъжности в батальона.

Днес и на следващия ден в гарнизон Стара Загора не престават състезанията за приемане на военна работа на лица, приключили цивилен междинни или висши учебни заведения.

За оповестените общо 35 длъжности във военните формирования 54 230, 48 430, 44 200 и 54 140 се явяват 72-ма претенденти.

Кандидатите за военна работа могат да вземат участие в новите състезания за попълване на вакантни войнишки длъжности във военните формирования на Сухопътните войски и на Командването за логистична поддръжка.

Крайният период за подаване на документи посредством структурите на Централното военно окръжие е 10 декември 2021 година

Обявите за състезанията са оповестени в Интернет страницата на Министерството на защитата.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР