Средният син на Дейвид и Виктория Бекъм - 20-годишният Ромео,

...
Средният син на Дейвид и Виктория Бекъм - 20-годишният Ромео,
Коментари Харесай

20-годишният син на Дейвид и Виктория Бекъм се сгоди

Средният наследник на Дейвид и Виктория Бекъм - 20-годишният Ромео, и приятелката му Миа Реган провокираха клюки за годеж. Любимата на футболиста се появи пред папараци с годежен пръстен, оповестява " Daily Mail ".

Двойката е била видяна дружно на празненство в Уайт Сити Хаус в неделя вечер, след което се е разходила из Лондон с другари. Преди този ден на безименния пръст на модела нямаше пръстен. Това може да подсказва, че Ромео, следвайки по-големия си брат, ще се ожени скоро.

Връзката на Ромео и Миа стартира през май 2019 година, само че едвам година по-късно тя бе разкрита в обществените мрежи от влюбените. Официално двойката се появи дружно на аления килим на Британските фешън награди в Лондон през 2021 година

 Добави изложение

Три години след началото на връзката им те намерено демонстрират възприятията си в обществените мрежи, а почитателите чакат нова женитба в семейство Бекъм. Все още обаче няма публично удостоверение на годежа.

По-големият брат на Ромео - Бруклин, към този момент е женен за дъщерята на милиардера Нелсън Пелц - Никола. Сватбата се състоя преди година в фамилното имение на булката в Палм Бийч и не мина без кавги с уредниците. Заради терзанията и огромния публичен отзив Никола възнамерява да вдигне нова женитба.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР