Средна работна заплата от 1400 евро, 600 евро минимална работна

...
Средна работна заплата от 1400 евро, 600 евро минимална работна
Коментари Харесай

Кандидати от ГЕРБ-СДС Пловдив: Предлагаме конкретни мерки и ...

Средна работна заплата от 1400 евро, 600 евро минимална работна заплата, 500 евро междинна пенсия и 110 милиарда евро БВП – тези социално-икономически цели могат да бъдат реализирани към края на един цялостен управнически мандат на ГЕРБ-СДС.

Това съобщи вторият в листата на обединението в Пловдив доцент Стефан Шилев по време на среща на претенденти с колектива на едно от водещите месопреработвателни предприятия, на която участваха районните кметове на „ Тракия ” и „ Централен ” Костадин Димитров и Георги Стаменов. 



Стефан Шилев посочи, че това е заложено в програмата „ България след рецесиите – проект за възобновяване ” и е основано на калкулации върху съществуващите трендове и комплексното използване на политиките, планувани в проекта. „ Не инцидентно показаните суми са в евро, защото това демонстрира опазване стабилността на връзката лев-евро, преодоляване на галопиращата инфлация и възстановяване на виталния стандарт на хората ”, добави той.

„ Възможност за всички и елементарен достъп до индустриалната зона в „ Тракия ” ще бъде продължението на Околовръстното шосе до пътен възел „ Скобелева майка ” и връзката му с ул. „ Недялка Шилева ”. То ще обезпечи по-бърз достъп до работното ви място ”, акцентира кметът на „ Тракия ” Костадин Димитров и добави: „ Ние имаме решения на рецесиите и не чертаем червени линии ”. 



От своя страна кметът на „ Централен ” Георги Стаменов бе безапелационен, че от нашия избор зависи дали децата ни ще останат да живеят в страната ни, да се учат, работят и да се осъществят тук. 

„ Трябва да запазим бизнеса в България, той е основата на стопанската система ни. Ще направя всичко допустимо и ще работя за това, в случай че бъда определен в 48-мото Народно заседание. Ние предлагаме съответни ограничения, свързани с пазара на труда и ползите на работещите хора ”, съобщи петият в кандидатската листа Спас Шуманов.

Свои послания към присъстващите насочиха Йосиф Танев, Петър Троянов, Мирослав Тенев и Емил Русинов от листата с претенденти за народни представители на коалиция ГЕРБ-СДС в 16-ти МИР. 

На изборите на 2-ри октомври ГЕРБ-СДС е с номер 24 в бюлетината. 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР