Среди, свързани с президента и служебната власт, участват в скандала

...
Среди, свързани с президента и служебната власт, участват в скандала
Коментари Харесай

Атанасов: Среди до президента и служебната власт са замесени в скандала със записвани политици

Среди, свързани с президента и служебната власт, вземат участие в абсурда към записването на политици от " Продължаваме промяната-Демократична България " (ПП-ДБ). Това сподели един от съпредседателите на обединението Атанас Атанасов в изявление за " Здравей, България ".

Той посочи, че не знае дали президентът Румен Радев е забъркан персонално в това, само че е на " 100% сигурен по избрани индикации ", че среди до него и министри, които " имаха проекти дълго време да продължат да ръководят " са част от офанзивата. Атанасов отхвърли да спомене имената им с причините, че не желае да се занимава с " клюкарска активност ".

" Има жестока опозиция от разнообразни среди в България против основаването на постоянна власт и този случай е част от това. Жестока опозиция против постоянна власт, в която взе участие нашето обединяване ", добави той.

По думите му зад дейностите стои и друга страна - близки на някогашните ръководещи от ГЕРБ, които се съпротивляват против поддръжката на партията за втория мандат.

В четвъртък стана ясно, че по време на техни работни срещи, препоръки и в Народното събрание. А депутатът Радостин Василев е употребен като инструмент за това. Той е направил записи, които счита да показа в петък на конференция.

Атанасов изясни, че не е слушал 4-те минути записи от Василев, само че го дефинира като " упорит човек, на който евентуално неса му задоволени упоритостите ".

Очаквайте детайлности!

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР